Werken bij

Daarom wil je bij G&O werken

Wij verwelkomen je graag!

Lees hieronder de 5 redenen wat werken bij G&O zo leuk maakt...

1. Maatschappelijk betrokken

Werken bij G&O betekent dat je maatschappelijke impact maakt! Want wonen is meer dan alleen een huis. Het gaat om de bewoners die erin wonen, de buurt waarin ze wonen en het meedoen in de samenleving. Ook mensen met een bescheiden inkomen of mensen in een kwetsbare positie willen wonen in het Gooi, de Vechtstreek en Eemland. Dit maak jij mogelijk.

2. Gewoon steengoede arbeidsvoorwaarden

We bieden je een uitstekend salaris volgens de cao Woondiensten. Uiteraard bieden we:

  • Goede pensioenvoorziening
  • Een vakantietoeslag van 8%
  • Reiskostenvergoeding (volledige vergoeding ov)
  • Collectieve zorgverzekering
  • 24 vakantiedagen
  • Inrichtingsbudget thuiswerkplek

Met behulp van een persoonlijk loopbaanbudget (ILOB) krijg je de kans om je competenties verder te ontwikkelen. We hebben een eigen G&O academie met een ruim trainingsaanbod. Bovendien mag je gebruikmaken van onze eigen vitaloog die ons helpt op een gezonde en duurzame wijze meer resultaat uit ons talent, loopbaan en privéleven te halen.

3. Fijne sfeer & werkplezier

Iedereen kent elkaar. We organiseren regelmatig kennissessies, masterclasses of een teambuildingsdag voor alle collega’s. De drempel is laag om elkaar aan te spreken of dingen te vragen. Bij ons is geen dag hetzelfde. Samen met meer dan 85 betrokken collega’s werk je aan uitdagende en afwisselende opdrachten, want samen bereiken we meer. We zijn optimistisch en kijken altijd naar wat er wél kan. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging die het hele jaar door leuke evenementen en uitjes regelt.

4. Tegenover het station

Ons kantoor staat midden in het centrum van Hilversum, pal tegenover station Hilversum. In 2023 is het kantoor verbouwd tot een sfeervolle werk- en ontmoetingslocatie. Ontmoeten is dan ook de primaire functie. Verbinding en interactie tussen collega’s, huurders en netwerkpartners staan centraal. We werken hybride en activiteitgericht. Je kiest dus zelf waar je werkt. Omdat we je natuurlijk ook graag leren kennen, spreek je binnen je team of afdeling af op welke dagen je op kantoor aanwezig bent.

5. Kennis en netwerk vergroten

We zijn aangesloten bij meerdere samenwerkingsverbanden zoals Klimmr, CorporatieNL en we zijn lid van branchevereniging Aedes. Volg interessante events, seminars en trainingen. Of loop stage bij een collega-corporatie en vergroot je netwerk.

Klik hier voor het actuele vacature-overzicht

Klik hier om kennis te maken met onze collega's

Woningcorporatie G&O

Verhalen uit het Gooi en Omstreken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
x