Over G&O

Werken bij G&O

Bij G&O zet je je samen met meer dan 85 andere collega’s dagelijks in voor een fijne en betaalbare woning, een plezierige buurt en een duurzame omgeving. 

Klik hier voor de actuele vacatures

Even voorstellen...

G&O is werkzaam in de regio's Gooi en Vechtstreek en Eemland. We zijn een woningcorporatie en zijn actief in de gemeenten Blaricum, Bunschoten, Gooise Meren, Hilversum, Laren en Wijdemeren. Daar bieden wij huisvesting aan zo’n 9.000 huishoudens.

Klik hier om kennis te maken met onze collega's

Maatschappelijke impact maken

Werken bij G&O betekent dat je maatschappelijke impact maakt. Want wonen is meer dan alleen een huis. Het gaat om de bewoners die erin wonen, de buurt waarin ze wonen en het meedoen in de samenleving.

Professionele ontwikkeling

Met behulp van een persoonlijke loopbaanbudget krijg je de kans om je competenties verder te ontwikkelen. Bovendien zijn we aangesloten bij meerdere samenwerkingsverbanden en hebben we een eigen G&O academie met een ruim trainingsaanbod. Zo raak je dus nooit uitgeleerd! 

Lees hier de 10 redenen waarom werken bij ons zo leuk is!

Informele en open bedrijfscultuur

G&O is een platte organisatie zonder tussenlagen. Er heerst een informele werksfeer en een positieve teamspirit, met aandacht voor een goede werk-privé balans. Bovendien organiseren we geregeld leuke activiteiten naast het werk en we hebben een actieve personeelsvereniging.

Hybride werkomgeving

Wij werken in een hybride werkomgeving. Jij kiest zelf waar je werkt. Omdat we je natuurlijk ook graag leren kennen, spreek je binnen je team of afdeling af op welke dagen je op kantoor aanwezig bent. 

Privacyverklaring

Om te kunnen solliciteren, geef je persoonlijke gegevens aan ons door. Dit worden persoonsgegevens genoemd, zoals naam, telefoonnummer, e-mailadres en opleidingen. Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om te gaan. In de privacyverklaring voor sollicitanten kun je hier meer over lezen.

Woningcorporatie G&O

Verhalen uit het Gooi en Omstreken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
x