Ik zoek

Woning en zorg

De beschikbare sociale huurwoningen die geschikt zijn voor mensen met een lichte of zware zorgvraag worden aangeboden via www.woningnetgooienvechtstreek.nl en www.woningneteemvallei.nl.

Inschrijving WoningNet
Je kan je inschrijven bij www.woningnetgooienvechtstreek.nl voor de regio Gooi en Vechtstreek of www.woningneteemvallei.nl voor de regio Bunschoten. Hoe eerder je inschrijving is voldaan, hoe eerder je aan de beurt bent. Je bouwt dan namelijk ‘zoekwaarde’ op.

WMO of CIZ indicatie?
Wanneer je een indicatie (WMO of CIZ) hebt, dan is het belangrijk dat je dit bij 'mijn gegevens' aangeeft bij WoningNet. Dat kan eventueel ook telefonisch via (088) 12 31 500 voor WoningNet Gooi en Vechtstreek of (0900) 040 06 02 voor WoningNet Eemvallei. Daarna kun je op een passende woning reageren.

Keuze voor zorgaanbieders
Sommige woningen zijn verbonden aan een zorgaanbieder. Deze wordt dan specifiek genoemd in de woningadvertentie. Je bent echter in de meeste gevallen vrij om zelf jouw zorgaanbieder te kiezen. Zorgaanbieders in Gooi en Vechtstreek zijn onder andere: Amaris, Amerpoort, HilverZorg, Inovum, Philadelphia, RIBW, Sherpa en Vivium Zorggroep. Zorgaanbieders in Bunschoten zijn onder andere: De Haven en Inovum.

Meer informatie of hulp
Heb je vragen of heb je hulp nodig? Bel dan met het Klantcontactcentrum van WoningNet regio Gooi en Vechtstreek (088) 12 31 500 of WoningNet Eemvallei (0900) 040 06 02. Je bent ook welkom bij ons kantoor. Je kunt telefonisch een afspraak maken via nummer (035) 672 66 99. Of maak gebruik van het Contactformulier.

Woningcorporatie G&O

Verhalen uit het Gooi en Omstreken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
x