Ik huur

Verhuizen

Wanneer je besluit te verhuizen breken er drukke tijden aan waarin je veel dingen moet regelen. Van het opzeggen van de huur tot het goed opleveren van je woning.

De woning goed achterlaten

Na beëindiging van de huurovereenkomst is het zaak dat je de woning netjes achterlaat. Hoe dat in zijn werk gaat lees je in de folder De woning opleveren. 

Overnemen van roerende zaken

Na de huuropzegging kunnen wij je in de gelegenheid stellen om roerende zaken als gordijnen en vloerbedekking, over te laten nemen. Overname is alleen mogelijk met toestemming van de verhuurmakelaar. Tijdens de controle van de woning wijst de verhuurmakelaar je op de zaken die je ter overname kan aanbieden. Bij bezichtiging door de nieuwe huurder kun je de overname bespreken.

Overname overeenkomst

Zorg in ieder geval dat er een overnameovereenkomst wordt opgesteld en ondertekend door gebruik te maken van het Aanbiedingsformulier roerende zaken. Een nieuwe huurder is niet verplicht om zaken over te nemen.

Herstelwerkzaamheden

Voordat je de woning verlaat maakt een verhuurmakelaar van de afdeling Wonen afspraken met je over eventuele herstelwerkzaamheden. Mocht bij oplevering blijken dat de afgesproken herstelwerkzaamheden niet zijn uitgevoerd dan zijn wij genoodzaakt de kosten hiervoor bij jou in rekening te brengen.

Meer informatie

Voor meer informatie over verhuizen, woningruil of de mogelijkheden voor onderhuur kun je contact opnemen met de afdeling Wonen. Je kunt daarvoor gebruik maken van het Contactformulier of telefonisch contact opnemen via (035) 672 66 99.

Woningcorporatie G&O

Verhalen uit het Gooi en Omstreken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
x