Over de huur

Huurbetaling

Bij G&O kun je de huur op verschillende manieren betalen. Hieronder lees je de mogelijkheden en de voorwaarden. Kies zelf wat je prettig vindt. 

Betalingstermijn

Bij het huren van een woning dien je de huur elke maand op tijd te betalen. Dat wil zeggen dat de huur voor de eerste dag van de maand bij ons binnen moet  zijn. Doe je dit niet op tijd, of staat er een andere vordering open, dan sturen wij je een herinnering. Je krijgt de mogelijkheid om de huur binnen 16 dagen alsnog te betalen zonder extra kosten. Doe je dit niet? Dan zijn wij helaas genoodzaakt om incassokosten in rekening te brengen conform de Wet Incassokosten. Meer informatie hierover vind je op de pagina Huurachterstand.

Huurbetaling

Bij G&O kun je de huur op een van de volgende manieren betalen:

Automatische incasso
Met een automatische incasso machtig je ons om elke maand het huurbedrag van je rekening af te schrijven. Dit gebeurt altijd op de eerste werkdag van de maand. Voor een automatische incasso hebben wij je toestemming nodig. Neem contact met ons op als je een automatische incasso wilt afgeven of klik hier om het formulier zelf te downloaden en uit te printen.

Internetbankieren
Door middel van internetbankieren kun je de betaling iedere maand zelf overmaken.

AcceptEmail
Als je met AcceptEmail wenst te betalen, dan krijg je deze maandelijks per email van ons toegestuurd. In de AcceptEmail staat duidelijk vermeld om welk bedrag en welke maand het gaat. Betalen kan vervolgens eenvoudig via IDeal voor de vervaldatum.

Periodieke overschrijving
Als je internetbankiert kunt je zelf een periodieke overschrijving instellen. Het is ook mogelijk dit via de bank te regelen.

Per pin
Je kunt tijdens kantooruren, op afspraak, per pin betalen aan de balie.

Storten bij bank
Bij de bank kun je de huur betalen door het geld te storten. Hiervoor kunnen wel stortingskosten in rekening gebracht worden.

Via uw uitkering bij de sociale dienst
Overleg dit met jouw contactpersoon bij de sociale dienst of neem contact met ons op.

Rekeningnummer van G&O

Het IBAN waar je de huur naar kunt overmaken is NL77 INGB 0002 7950 47, t.n.v. Het Gooi en Omstreken te Hilversum. Vermeld altijd uw contractnummer bij je betaling. Je contractnummer vind je op onze brieven en in je huurcontract.

IBAN en BIC van G&O

  • IBAN: NL77 INGB 0002 7950 47
  • BIC: INGBNL2A

Wijziging rekeningnummer

Wijzigt je rekeningnummer? Klik hier om het formulier wijziging rekeningnummer te downloaden. Let op, als je je nieuwe rekeningnummer aan ons doorgeeft en al een automatische incasso hebt, dan moet je een nieuwe machtiging invullen en ondertekenen.

Meer informatie

Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze afdeling Huurincasso is op maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 12.00 uur
en van 13.00 tot 16.00 uur via (035) 672 66 77. Of stuur op werkdagen tussen 8:00 en 16:00 uur een WhatsApp-bericht via 06 29 43 14 94. We streven ernaar binnen 4 uur een reactie te geven.

Woningcorporatie G&O

Verhalen uit het Gooi en Omstreken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
x