Een huurwoning

Regio Eemvallei

G&O verhuurt ook woningen in Bunschoten-Spakenburg. Hieronder lees je daar meer over.

Aanbod via DAK (WoningNet)
Je vindt ons woningaanbod in Bunschoten overzichtelijk op de site DAK (WoningNet) Eemvallei Daar vindt je dan ook het woningaanbod van de gemeenten Amersfoort, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg.

Regionale samenwerking
De website DAK (WoningNet) Eemvallei is tot stand gekomen door een regionale samenwerking tussen de gemeenten. Door de krachten te bundelen kunnen we woningzoekenden in de regio Eemvallei nu deze moderne dienstverlening aanbieden.

Het regionale systeem heeft veel voordelen voor woningzoekenden:
• Een aanzienlijk groter zoekgebied. Met één inschrijving mag je zoeken en reageren op woningen in alle gemeenten van de regio Eemvallei (Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg).
• Je vindt het complete woningaanbod in de regio overzichtelijk op DAK (WoningNet) Eemvallei
• Je kunt jouw woonwensen aangeven voor een gerichte zoekopdracht
• Als je bent ingelogd zie je direct hoeveel kans je maakt (slaagkans) op de betreffende woning
• Je kunt een gratis abonnement nemen op 'Digizine'. Dit is een email met woningaanbod met de hoogste slaagkans die passen bij jouw inschrijfgegevens en woonwensen.

Inschrijfgeld en verlenging
Jouw inschrijving als woningzoekende kost € 15,00. De kosten voor verlenging zijn € 5,00.

Hoe moet dat als ik niet beschik over internet?
Heb je geen beschikking over internet of geen e-mailadres? Dan is er meestal wel iemand in jouw omgeving die je hierbij kan helpen, zoals familie, vrienden of buren. Kom je er zelf niet uit, dan kunnen wij je helpen. Je kunt contact opnemen met G&O via (035) 672 66 99.

Voor vragen over DAK (WoningNet)
Heb je vragen over jouw inschrijving, de spelregels of over DAK (WoningNet) Eemvallei, dan kun je contact opnemen met het Klantcontactcentrum van DAK (WoningNet) Eemvallei via 0900 - 040 06 02 (€ 0,45 per gesprek). Zij zijn iedere werkdag van 08.00 tot 17.00 uur bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden.

Voor specifieke vragen
Heb je een vraag over een specifieke woning of aanbieding van G&O? Dan kun je contact met ons opnemen via (035) 672 66 99.

Vraag inkomensgegevens alvast op!
Ben je serieus op zoek naar woonruimte en reageer je regelmatig op woningen die worden aangeboden? Dan adviseren wij je nu alvast jouw inkomensverklaring bij de Belastingdienst op te vragen. Wanneer je in aanmerking komt voor een woning, controleren wij jouw gegevens aan de hand van jouw inkomensverklaring.

Doorgaans duurt het ruim een week voordat je de gegevens van de Belastingdienst hebt ontvangen. In de tussentijd kunnen wij je de gewenste woning niet definitief aanbieden. Wanneer je de gegevens al in huis hebt, weet je sneller waar je aan toe bent. De inkomensverklaring kun je jaarlijks opvragen bij de Belastingdienst Dit kan het snelst digitaal of via de belastingtelefoon: 0800 0543. Je hebt hiervoor jouw burgerservicenummer nodig. Je kunt ook naar het belastingkantoor gaan met jouw legitimatiebewijs. Tip: Heb je de inkomensverklaring binnen? Zet het dan meteen in DAK (WoningNet) Eemvallei.

Nieuwe inkomensgrenzen bij woningtoewijzing Eemvallei
Elk jaar zijn er nieuwe inkomensgrenzen bij woningtoewijzing van kracht. Wat dit betekent voor woningzoekenden in de regio Eemvallei lees je op DAK (WoningNet) Eemvallei.

Informatie over urgentie
Het is, onder bepaalde voorwaarden, mogelijk om urgentie aan te vragen. Voor informatie over urgentie in Bunschoten kun je terecht bij de verhuurmakelaars van G&O. Je kunt ons bellen via (035) 672 66 99 voor het maken van een afspraak. Pas na dit gesprek kun je worden doorverwezen naar de woonruimtecommissie van Bunschoten. Deze komt iedere maand bijeen.

Woningcorporatie G&O

Verhalen uit het Gooi en Omstreken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
x