Contact

Routebeschrijving


Sinds 2 januari werken we weer aan ons adres Schapenkamp 130, 1211 PB in Hilversum. 

Met de trein

Ons kantoor bevindt zich op enkele minuten lopen van het centraal station Hilversum. Loop vanaf het perron richting centrum. Loop het stationsplein over en steek over bij de voetgangersoversteekplaats. Houd vervolgens links aan. De ingang van ons kantoor zie je dan al recht voor je.


Met de bus

De bushaltes bevinden zich op het Stationsplein, aan de voorzijde van het station. Vanaf hier steek je over en houd je links aan. Je ziet ons kantoor vanaf stationsplein.

Met de auto 

Geef dit aan bij je afspraak, dan kunnen we een parkeerplek op ons eigen terrein reserveren. Als er geen plek meer is op ons eigen terrein dan kan je de auto parkeren in parkeergarage Q-Park Markt, gelegen aan de Schapenkamp 12, schuin tegenover het station.  

Met de fiets/scooter

Ons kantoor ligt op loopafstand van het station (aan de centrumzijde). Volg de borden richting centrum/station. Let op! In het centrum kun je alleen je fiets of scooter in de daarvoor bestemde rekken of stallingen parkeren. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Hilversum. De NS fietsenstalling is het dichtstbij.

Woningcorporatie G&O

Verhalen uit het Gooi en Omstreken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
x