Contact

Routebeschrijving

Wij zijn tijdelijk gehuisvest aan de Wilhelminastraat 21, 1211 RH Hilversum. Hieronder vind je de routebeschrijving.Met de trein

Ons kantoor bevindt zich op enkele minuten lopen van het centraal station Hilversum. Loop vanaf het perron richting centrum. Sla bij het verlaten van de stationshal meteen linksaf en blijf dit pad ongeveer 200 meter volgen. De ingang van ons gebouw vind je aan je linkerhand. Ons kantoor is  op de 2e verdieping.

Met de bus

De bushaltes bevinden zich op het Stationsplein, aan de voorzijde van het station. Vanaf hier is het enkele minuten lopen naar ons kantoor. Loop vanaf het Stationsplein in zuidelijke richting naar het wandelpad dat parallel aan het spoor loopt.

Met de auto (let op: betaald parkeren)

Volg de borden Hilversum centrum. Je kunt je auto parkeren in parkeergarage Q-Park Markt, gelegen aan de Schapenkamp 12, schuin tegenover het station. Het makkelijkst is om langs het station te lopen. Na 400 meter vind je ons kantoor aan je linkerhand.

Wil je liever de auto dichterbij parkeren? Er is vlakbij ons kantoor ook betaalde parkeergelegenheid op straat. Zowel op de Hoenderweg als de Prins Bernardstraat (te bereiken via de Hoenderweg) zijn er parkeerplaatsen. Vanaf hier is het maar een klein stukje wandelen.Kom je via de kant van Laren Hilversum binnen (door de Beatrix Tunnel)? Rij dan eerst de Schapenkamp op naar links, keer om bij de rotonde en volg Schapenkamp in de andere richting. Sla net voor de tunnel rechtsaf de Hoenderweg in om bij de parkeerplaatsen te komen.

Met de fiets/scooter

Ons kantoor ligt op loopafstand van het station (aan de centrumzijde). Volg de borden richting centrum/station. Let op! In het centrum kun je alleen je fiets of scooter in de daarvoor bestemde rekken of stallingen parkeren. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Hilversum. De NS fietsenstalling is het dichtstbij.

Lopend vanaf ons oude kantoor (Schapenkamp 130)

Op dit moment zijn er werkzaamheden in de buurt van het station. Ook voor voetgangers is de weg gedeeltelijk afgesloten. Sta je met je rug voor ons oude kantoor aan de Schapenkamp 130? Steek dan de Schapenkamp over en ga naar rechts. Loop om de gebouwen aan de overzijde (richting tunnel). Loop vervolgens langs de parkeerplekken aan de Prins Bernardstraat en om het hek heen naar de Wilhelminastraat 21. Ook kun je richting het station lopen, dan moet je eerst om de hekken heen en daarna het pad langs het station uitlopen.

Woningcorporatie G&O

Verhalen uit het Gooi en Omstreken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
x