Ik huur

Over de huur

G&O vindt het belangrijk dat jij je thuis voelt in je woning en woonomgeving. Daarom investeren wij in de kwaliteit en het onderhoud van de woningen en de leefbaarheid in de wijk.

Huurovereenkomst

Voordat je de sleutel van je woning krijgt, heb je een huurovereenkomst getekend. Daarin staat vermeld wat je plichten zijn als huurder. Een voorbeeld van een huurovereenkomst vind je in het document concept-huurovereenkomst.

Algemene huurvoorwaarden

G&O maakt gebruik van algemene huurvoorwaarden die van toepassing zijn op je huurcontract. Deze voorwaarden vind je in het document Algemene Huurvoorwaarden. Deze krijg je ook uitgereikt bij het tekenen van de huurovereenkomst.

Informatie voor huurders

Op deze website vind je onder andere informatie over huurbetaling, wat te doen bij huurachterstand en hoe je in aanmerking komt voor huurtoeslag. Onder Onderhoud en Reparatie lees je welke reparaties voor rekening komen van G&O en waarvoor je zelf verantwoordelijk bent. Daar kun je ook via een digitaal formulier een reparatieverzoek indienen. Ook onder Veelgestelde vragen vind je veel nuttige informatie.

Meer weten

Heb je een vraag of wil je meer informatie over een bepaald onderwerp? Neem dan contact met ons op via (035) 672 66 99 of info@gooienom.nl
Let op: tussen 12:00 en 13:00 uur zijn we even dicht voor bezoek en telefoontjes.

Woningcorporatie G&O

Verhalen uit het Gooi en Omstreken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
x