Opgeleverd
Opgeleverd: Stroomzijde in Blaricum
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Opgeleverd: Stroomzijde in Blaricum

Na slechts zes maanden waren ze klaar: 13 prachtige, ruime eengezinswoningen van Het Gooi en Omstreken aan de Stroomzijde in De Blaricummermeent.

Dynamiek op de woningmarkt
De 13 eengezinswoningen zijn verhuurd in de sociale sector met een gemiddelde kale huurprijs van circa € 665,- (prijspeil 2015). De belangstelling van woningzoekenden was bij de verhuur erg groot, er waren maar liefst 1229 inschrijvingen. De woningen zijn uitsluitend toegewezen aan huishoudens met 3 of meer personen.

De woningen, ontwerp en realisatie
Alle woningen hebben een woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een ruime zolder met vaste trap en een groot dakraam. De ontwikkelende bouwer Klaassen heeft voor het ontwerp van de woningen Loko Architecten uit Arnhem ingeschakeld. Voor de woningen is gebruik gemaakt van het ‘Klaassen concept’; CasaVita. Dit concept is specifiek gemaakt voor de locatie en heeft een prachtig ontwerp opgeleverd heeft dat qua uitstraling goed past in De Blaricummermeent. Deze mooie nieuwe wijk is gelegen tussen het Gooimeer en het oude Blaricumse dorp. 

Toegevoegd: 9 februari 2018

Naar het overzicht
Woningcorporatie G&O

Verhalen uit het Gooi en Omstreken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
x