Opgeleverd
Opgeleverd: De Meidoornlaan in Nederhorst den Berg
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Opgeleverd: De Meidoornlaan in Nederhorst den Berg

Aan de Meidoornlaan in Nederhorst den Berg heeft Het Gooi en Omstreken 11 huurwoningen gerealiseerd. Met de bouw van de woningen hebben we invulling gegeven aan de afspraken met de gemeente om zowel in de nieuwe als in de oude wijk Overmeer te investeren. Op deze manier is bijgedragen aan het revitaliseren van de oude wijk.

Specificaties
In totaal zijn er aan de Meidoornlaan 11 eengezinswoningen gerealiseerd in de sociale huursector. De gebruikersoppervlakte van de woningen is zo’n 97 vierkante meter.

Samenwerking
Het bouwplan voor de woningen aan de Meidoornlaan is in opdracht van Het Gooi en Omstreken vormgegeven door Wingender Hovenier Architecten en is gerealiseerd door Bouwgroep Koopmans. De adviescommissie VAC Wijdemeren heeft het plan beoordeeld op veiligheidsaspecten en praktische zaken die de gebruikskwaliteit van de woningen beïnvloeden.

Bijzonderheden: herontwikkeling
De woningen die ontwikkeld zijn sluiten aan bij de plannen van de gemeente Wijdemeren voor de herontwikkeling van het gebied ‘Sportvelden Overmeer-Zuid’. In 2008 tekenden de gemeente, de Alliantie en Het Gooi en Omstreken hiertoe al een intentieverklaring. In Nederhorst den Berg hebben we samen met andere partijen de afgelopen jaren al eerder twee projecten gerealiseerd: Horstwaarde en Venenburg.

Toegevoegd: 6 februari 2018

Naar het overzicht
Woningcorporatie G&O

Verhalen uit het Gooi en Omstreken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
x