Opgeleverd
Opgeleverd: De Kwakel in Kortenhoef
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Opgeleverd: De Kwakel in Kortenhoef

De nieuwbouw van drie ruime eengezinswoningen van Het Gooi en Omstreken aan de Kwakel in Kortenhoef is klaar. De ruime, comfortabele woningen zijn landelijk gelegen aan de rand van het dorp en hebben een prachtig wijds uitzicht. Het winkelcentrum en de dorpskern bevinden zich op loopafstand.

Ruim en comfortabel
De woningen aan de Kwakel zijn met een vloeroppervlak van zo’n 146m2 erg ruim en hebben een diepe voor- en achtertuin. Aan de voorzijde bevindt zich een open keuken, de ruime woonkamer is gelegen aan de achterzijde. Op de eerste verdieping zijn  drie slaapkamers en de badkamer. De zolder is met een vaste trap bereikbaar. De woningen zijn zeer energiezuinig en hebben een energielabel A.

Sloop- nieuwbouw
Het Gooi en Omstreken heeft de voormalige woningen, op verzoek van de gemeente Wijdemeren, overgenomen. De grond was zwaar vervuild en moest gesaneerd worden. In nauwe samenwerking met de gemeente en de provincie Noord Holland zijn de sloop en sanering voorbereid en uitgevoerd. De nieuwbouw is in opdracht van Het Gooi en Omstreken vormgegeven door Wingender Hovenier architecten. De realisatie was in handen van Koopmans Bouwgroep.

Toegevoegd: 9 februari 2018

Naar het overzicht
Woningcorporatie G&O

Verhalen uit het Gooi en Omstreken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
x