Opgeleverd
Opgeleverd: 15 appartementen De Blaricummermeent
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Opgeleverd: 15 appartementen De Blaricummermeent

In de Blaricummermeent ontwikkelt Het Gooi en Omstreken 15 appartementen in de deelgebieden C2 en C3.

Nieuwbouw 15 appartementen
Op een grote locatie (deelgebied C2) wordt langs de Erfgooiersfdreef een complex van 15 appartementen gerealiseerd. De appartementen zijn circa 80m2. Door een slim ontwerp zijn de plattegronden van de appartementen gelijk. Het gevelbeeld is echter gevarieerd en levendig. De balkondeuren zijn voorzien van een erker. Hierdoor krijgt het gebouw een eigentijdse uitstraling, goed passend in de Blaricummermeent.

Faciliteiten
Naast het gebouw is een parkeerplaats voor de bewoners. De fietsenbergingen zijn op de begane grond in het gebouw gerealiseerd. Alle appartementen zijn gelijkvloers en drempelloos. Er zijn twee slaapkamers en de ruime leefruimte (woonkamer en keuken) geeft toegang tot het balkon of terras.

Materiaalkeuze
Het Gooi en Omstreken heeft op dezelfde locatie ook 22 eengezinswoningen gerealiseerd. De materiaalkeuze voor het appartementengebouw is gelijk gehouden aan die van de woningen. Hierdoor zijn er een mooie synergie en een rustig straatbeeld ontstaan. Het binnenterrein tussen de woningen en het appartementengebouw is ingericht voor parkeren. Er is veel aandacht besteed aan het ontwerp van het binnengebied waardoor er een goed evenwicht is ontstaan tussen bestrating en beplanting.

Ontwerp
Het ontwerp is van Leijh, Kappelhoff, Seckel, Van den Dobbelsteen architecten uit Hengelo. MTD landschapsarchitecten heeft de architect bijgestaan in het ontwerp van de situaties.

Meer informatie
Meer informatie over De Blaricummermeent staat op www.deblaricummermeent.nl.

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Toegevoegd: 16 mei 2018

Naar het overzicht
Woningcorporatie G&O

Verhalen uit het Gooi en Omstreken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
x