Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Wie wint de Buur van het Jaar Award 2023?
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Wie wint de Buur van het Jaar Award 2023?

Huurders van G&O kunnen dit jaar weer hun favoriete buur nomineren voor de Buur van het Jaar Award 2023. Heb jij een buur die veel voor jou of anderen doet? Die buur die jouw leven net iets beter maakt? Of die zich inzet voor de hele straat of wijk? Nomineer jouw buur dan via deze website en maak naast de titel Buur van het Jaar ook kans op een dinerbon t.w.v. 100 euro voor jezelf én een voor je genomineerde buur! Doe je ook mee?

G&O Buur van het Jaar Award

Huurders van G&O kunnen vanaf nu hun favoriete buurman of buurvrouw nomineren voor de G&O Buur van het Jaar Award. Nomineren kan tot en met maandag 4 september 2023 via onderstaand formulier. Vertel daarbij waarom jouw buur deze award verdient. De leukste, mooiste, grappigste of meest ontroerende inzending wordt beloond met een dinerbon t.w.v. €100 voor zowel de inzender als de genomineerde.

Voor elkaar klaarstaan

Woonconsulent Mirjam kijkt weer uit naar de inschrijvingen van dit jaar. 'Elk jaar beoordelen we met een diverse groep collega's alle mooie en bijzondere verhalen die worden opgestuurd. Het is lastig te zeggen wat nou een 'buur van het jaar' kan zijn, vertelt Mirjam. Elke inzending is uniek en we kijken vooral naar het verhaal erachter. Wat ik persoonlijk belangrijk vind, is of de genomineerde zich inzet voor bijvoorbeeld 1 buur of voor de hele straat.'

Uitreiking op Burendag

Vorig jaar won Joke uit Nederhorst den Berg de award voor haar inzet voor haar buren en de weggeefhoek Gooi en Vechtstreek. Tijdens de aankomende burendag op zaterdag 23 september 2023 wordt de nieuwe Buur van het jaar bekendgemaakt. Huurders van G&O hebben nog tot en met maandag 4 september de tijd om hun nominatie door te geven.

Buur aanmelden

Jouw buur aanmelden als 'buur van het jaar'? Klik dan hier voor meer informatie én het aanmeldformulier. 

Naar het overzicht
x