G&O Buur van het jaar verkiezing

G&O Buur van het Jaar Verkiezing 2022

Huurders van Het Gooi en Omstreken kunnen dit jaar opnieuw hun favoriete buurman of -vrouw nomineren voor de Beste Buur van het Jaar Award. Heeft u een buur die veel voor u of anderen doet? Nomineer hem of haar dan via deze website en maak daarbij kans op een dinerbon t.w.v. 100 euro voor uzelf én uw genomineerde buur.

G&O Buur van het Jaar Award

Bewoners van Het Gooi en Omstreken kunnen vanaf nu hun favoriete buurman of buurvrouw nomineren voor de G&O Buur van het Jaar Award. Nomineren kan tot en met maandag 5 september 2022 via onderstaand formulier. Vertel daarbij waarom uw buurman of buurvrouw deze award verdient. De leukste, mooiste, grappigste of meest ontroerende inzending wordt bovendien beloond met een dinerbon t.w.v. €100 voor zowel de inzender als de genomineerde.

Mooi gebaar in coronatijd

Wijkbeheerder Helmo kijkt weer uit naar de inschrijvingen van dit jaar. ‘Iedereen heeft belang bij een fijne en goede buurman of buurvrouw. Vooral in deze tijden is het belangrijker dan ooit om verbonden te zijn met je buurt en je buren. Deze verkiezing is dan ook een mooi moment om je buurman of -vrouw eens goed in het zonnetje te zetten en te bedanken voor zijn of haar hulp de afgelopen tijd.’

Uitreiking op Burendag

Vorig jaar won Karin uit Blaricum de award voor het dag en nacht klaarstaan voor haar buurvrouw en andere buren. Tijdens de aankomende burendag op zaterdag 24 september 2022 wordt de nieuwe Buur van het jaar bekendgemaakt. Huurders van Het Gooi en Omstreken hebben nog tot en met maandag 5 september de tijd om hun nominatie door te geven.

Algemene voorwaarden winacties

Door deelname aan de betreffende winactie gaat de deelnemer akkoord met de algemene voorwaarden winacties.

Aanmeldingsformulier

Persoonsgegevens van de inzender
Ja
Nee
Persoonsgegevens van de genomineerde
Reden van nominatie
Beschikbaarheid 24 september (uitreiking award + prijzen)
Ja
Nee
Anders:
Algemene voorwaarden
Akkoord
Niet akkoord
Ja
drie plus twee = graag het antwoord in cijfers invullen

* Deze velden zijn verplicht.
Woningcorporatie G&O

Verhalen uit het Gooi en Omstreken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
x