G&O Buur van het jaar verkiezing

G&O Buur van het Jaar Verkiezing 2023

Huurders van G&O kunnen dit jaar weer hun favoriete buur nomineren voor de Buur van het Jaar Award 2023. Heb jij een buur die veel voor jou of anderen doet? Die buur die jouw leven net iets beter maakt? Of die zich inzet voor de hele straat of wijk? Nomineer jouw buur dan via deze website en maak naast de titel Buur van het Jaar ook kans op een dinerbon t.w.v. 100 euro voor jezelf én een voor je genomineerde buur! Doe je ook mee?

G&O Buur van het Jaar Award

Huurders van G&O kunnen vanaf nu hun favoriete buurman of buurvrouw nomineren voor de G&O Buur van het Jaar Award. Nomineren kan tot en met maandag 4 september 2023 via onderstaand formulier. Vertel daarbij waarom jouw buur deze award verdient. De leukste, mooiste, grappigste of meest ontroerende inzending wordt beloond met een dinerbon t.w.v. €100 voor zowel de inzender als de genomineerde.

'Elk jaar weer een feestje'

Woonconsulent Mirjam kijkt weer uit naar de inschrijvingen van dit jaar. 'Het is elk jaar weer een feestje om alle mooie en bijzondere verhalen die worden opgestuurd door te nemen met elkaar. Het is lastig te zeggen wat nou dé 'buur van het jaar' is, vertelt Mirjam. 'Elke inzending is uniek en het gaat om het verhaal erachter.'

Uitreiking op Burendag

Vorig jaar won Joke uit Nederhorst den Berg de award voor haar inzet voor haar buren en de weggeefhoek Gooi en Vechtstreek. Tijdens de aankomende burendag op zaterdag 23 september 2023 wordt de nieuwe Buur van het jaar bekendgemaakt. Huurders van G&O hebben nog tot en met maandag 4 september de tijd om hun nominatie door te geven.

Algemene voorwaarden winacties

Door deelname aan de betreffende winactie gaat de deelnemer akkoord met de algemene voorwaarden winacties.

Aanmeldingsformulier

Persoonsgegevens van de inzender
Ja
Nee
Persoonsgegevens van de genomineerde
Reden van nominatie
Beschikbaarheid zaterdag 23 september (uitreiking award + prijzen)
Ja
Nee
Anders:
Algemene voorwaarden
Akkoord
Niet akkoord
Ja
een plus een = graag het antwoord in cijfers invullen

* Deze velden zijn verplicht.
Woningcorporatie G&O

Verhalen uit het Gooi en Omstreken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
x