Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
We heten voortaan G&O!
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

We heten voortaan G&O!

Dit jaar bestaat woningcorporatie Het Gooi en Omstreken 50 jaar. In de afgelopen jaren is er veel veranderd en zijn we gegroeid. Niet alles in één keer, maar stap voor stap. Daarom is dit een mooi moment om onze naam en logo weer aan te laten sluiten bij de organisatie die we nu én in de toekomst willen zijn. We heten voortaan G&O! Voor jou als huurder verandert er weinig. Onze dienstverlening blijft zoals je van ons gewend bent. We blijven ons dagelijks inzetten voor een fijne woning, een plezierige buurt en een duurzame omgeving. Voor de huurders!

Bedankt voor je hulp

Huurders dachten ook mee met onze nieuwe naam en logo. Een paar maanden terug stuurden we een vragenlijst rond. Jullie hebben die massaal ingevuld en volop meegedacht. Bedankt daarvoor! 

Stap voor stap, zo duurzaam mogelijk

De komende tijd gebruiken we om over te stappen naar ons nieuwe logo. Zo duurzaam mogelijk. We proberen spullen met de oude naam en het oude logo zoveel mogelijk op te maken. Daarom kan het zijn dat je zowel de oude als de nieuwe uitstraling voorbij ziet komen. Stap voor stap wordt onze nieuwe uitstraling steeds meer zichtbaar. In het straatbeeld, in onze communicatie en online. 

Jongste huurders: win een gezinsuitje!* 

Let op: winactie gesloten!
Ook de jongste huurders vieren dit met ons mee. Download de kleurplaat en maak kans op vrijkaartjes voor een gezinsuitje in de regio. Kinderen t/m 12 jaar oud kunnen meedoen. Mail een foto van je kleurplaat naar communicatie@gooienom.nl  

*Bekijk hier de actievoorwaarden

Naar het overzicht
x