Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Het Gooi en Omstreken zoekt ‘de beste buur van 2021’
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Het Gooi en Omstreken zoekt ‘de beste buur van 2021’

Huurders van Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken kunnen dit jaar weer hun favoriete buurman of buurvrouw nomineren voor de Beste Buur van het Jaar Award. Heeft u een buur die veel voor u doet of altijd voor anderen klaarstaat? Nomineer hem of haar dan voor 31 augustus via www.wonenbijgeno.nl/buurvanhetjaar en maak kans op een dinerbon t.w.v. 100 euro voor uzelf én uw genomineerde buur.

Mooi gebaar in coronatijd

Woonconsulent Remco van Het Gooi en Omstreken verwacht dit jaar weer bijzondere inzendingen. ‘We zitten nog steeds in coronatijd: een tijd waarin veel mensen hun buren beter hebben leren kennen en in sommige gevallen hard nodig hebben, of hebben gehad. Hoe mooi is het om buren die nu meer dan ooit klaarstaan te nomineren voor deze bijzondere prijs. Deze Buur van het Jaar-verkiezing is dan ook een mooi moment om je buurman of buurvrouw in het zonnetje te zetten en te bedanken voor zijn of haar hulp de afgelopen tijd.’

Wie volgt winnaar Meindert op?

Vorig jaar nam Meindert uit Hilversum de award in ontvangst vanwege zijn inzet voor zijn wooncomplex. Tijdens de aankomende Burendag op zaterdag 25 september weten we wie zijn opvolger wordt. Dan wordt de winnaar van 2021 bekendgemaakt en worden de award en prijs overhandigd. Huurders van Het Gooi en Omstreken hebben tot en met dinsdag 31 augustus de tijd om hun nominatie door te geven via www.wonenbijgeno.nl/buurvanhetjaar.

 

Naar het overzicht
x