Opgeleverd
Opgeleverd: Het Pakhuys in Bunschoten
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Opgeleverd: Het Pakhuys in Bunschoten

Bunschoten is 33 comfortabele sociale huurappartementen rijker. Op Eiland Twee van nieuwbouwproject Rengerswetering, met uitzicht op de Ringvaart, heeft Het Gooi en Omstreken een eigentijds en energiezuinig appartementencomplex met de naam Het Pakhuys gerealiseerd.

Indeling en huurprijs
De appartementen zijn ruim, zeer energiezuinig en hebben een eigentijdse uitstraling. Met een huurprijs van gemiddeld € 600,- vallen ze in de sociale sector. Het gebruiksoppervlak varieert van 69 tot 88 m2. De appartementen hebben twee slaapkamers, een badkamer, een woonkamer met open keuken en balkon, berging met Cv en wasmachineopstelling en op de begane grond een fietsenberging.

Ontwerp en realisatie
Het ontwerp van het appartementencomplex is van Geesink Weusten architecten en sluit aan bij de uitstraling van de naastgelegen gebouwen. Het Gooi en Omstreken is als sociale verhuurder een bekend gezicht in Bunschoten. Dat geldt ook voor ontwikkelaar de Bunte en bouwer Nikkels. Beide partijen hebben inmiddels al veel woningen opgeleverd in de nieuwe wijk Rengerswetering.

Toegevoegd: 9 februari 2018

Naar het overzicht
Woningcorporatie G&O

Verhalen uit het Gooi en Omstreken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
x