Opgeleverd
Opgeleverd: De Haven in Bunschoten
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Opgeleverd: De Haven in Bunschoten

Woon- en Zorgcentrum De Haven en Het Gooi en Omstreken hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor een deel van het nieuwbouwproject aan Op de Ree in Bunschoten. Het totale project bevat de bouw van acht woongebouwen. Het Gooi en Omstreken heeft er hiervan drie gerealiseerd met in totaal 47 appartementen.

De appartementen
Van de appartementen zijn er 12 met drie kamers (oppervlakte circa 75 M2) en 35 met twee kamers (oppervlakte circa 49 M2). De drie gebouwen bestaan elk uit drie lagen. De driekamerappartementen bevinden zich op de bovenste laag.

Senioren met zorgindicatie
De appartementen van Het Gooi en Omstreken zijn geschikt voor senioren met een zorgindicatie. De bewoners hebben de mogelijkheid om zorg af te nemen bij De Haven. Het Gooi en Omstreken heeft met de bouw van dit type woningen voorzien in een grote behoefte van de gemeente Bunschoten. Voor het realiseren van de nieuwbouw is eerst een aantal bestaande woningen van De Haven gesloopt. De nieuwe appartementen van Het Gooi en Omstreken zijn in eerste instantie bestemd voor herhuisvesting van de voormalige bewoners. Alle bewoners van de drie nieuwe woongebouwen hebben de sleutel ontvangen van hun nieuwe woning.

Ontwerp en realisatie
Het ontwerp is van bureau Bos architecten uit Baarn. De uitvoering is gerealiseerd door Van Wijnen uit Harderwijk.

Meer informatie
Voor meer informatie over het totale project aan Op de Ree in Bunschoten kunt u terecht bij Woon- en Zorgcentrum De Haven.

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Toegevoegd: 12 april 2018

Naar het overzicht
Woningcorporatie G&O

Verhalen uit het Gooi en Omstreken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
x