Opgeleverd
Opgeleverd: 22 eengezinswoningen Blaricummermeent
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Opgeleverd: 22 eengezinswoningen Blaricummermeent

Deelgebied C in de Blaricummermeent is bijna af. Langs de Floris V dreef en aan de Erfgooiersdreef komen in totaal 22 eengezinswoningen. Het gaat om vier blokken met vier woningen en een blok met zes woningen. Alle woningen hebben een breedte van 5,1 meter met twee slaapkamers op de eerste verdieping en een vaste trap naar zolder.

Huurprijs
De netto huurprijs bedraagt € 640,14 per maand voor de twaalf tussenwoningen en voor de tien hoekwoningen bedraagt de netto huurprijs € 710,68 per maand.

Voorzieningen
Alle woningen hebben een open keuken, voor- en achtertuin en zijn voorzien van vloerverwarming.

Duurzaam wonen

De Blaricummermeent is de nieuwste trots van Blaricum. Het merendeel van de sociale huurwoningen is in beheer van Het Gooi en Omstreken. Een aspect waar Het Gooi en Omstreken veel waarde aan hecht is het feit dat het hele woonproject duurzaam is ontwikkeld. Alle woningen zijn aangesloten op een zogenoemd duurzaam warmte-koude-opslagsysteem (WKO-systeem). Hiermee wordt gebruikgemaakt van in de bodem aanwezige energiebronnen, waardoor de CO2-uitstoot van huishoudens wordt verminderd. De nieuwbouwwijk voldoet hierdoor aan alle eisen voor de toekomst.

Ontwerp
Het ontwerp is van Leijh, Kappelhoff, Seckel, Van den Dobbelsteen architecten uit Hengelo. MTD landschapsarchitecten heeft de architect bijgestaan in het ontwerp van de situaties.

Verhuur en planning
De woningen zijn inmiddels verhuurd via WoningNet en de toewijzing heeft plaatsgevonden. De toekomstige bewoners ontvangen naar verwachting op 1 maart de sleutel van hun nieuwe woning.

Vragen?
Meer informatie over De Blaricummermeent staat op: www.deblaricummermeent.nl.

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Toegevoegd: 9 februari 2018

Naar het overzicht
Woningcorporatie G&O

Verhalen uit het Gooi en Omstreken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
x