Jolanda aan het woord

Jolanda, receptioniste

“Als receptioniste ben ik het visitekaartje van G&O”

 

Sinds het najaar van 2015 werk ik als receptioniste bij G&O. Wanneer je naar G&O belt is de kans groot dat je mij aan de telefoon krijgt. Als receptioniste ben ik het visitekaartje en dat wil ik dan ook zo goed mogelijk uitdragen. Geen dag is hetzelfde. Soms is het erg rustig en andere momenten is het hectisch en druk. Dat maakt het werk juist interessant en afwisselend.

Sollicitatiegesprek

Vier jaar geleden solliciteerde ik op de functie van receptiemedewerker bij G&O. Dit was een dag voordat ik op vakantie ging. ’s Ochtends had ik het gesprek en ’s middags hoorde ik al dat ik was aangenomen. Ik was superblij en dat ben ik nog steeds. Nog nooit ben ik zo goed aan mijn vakantie begonnen. En ik hoop nog vele mooie jaren in goede gezondheid bij dit bedrijf te mogen werken.

“Bij G&O kan ik mezelf zijn, en dat voelt goed”

Mezelf zijn

Mijn werk bestaat onder andere uit het bedienen van de telefoon, het helpen van mensen aan de balie en het registreren van de post. Het is een drukke baan, maar ik zit heerlijk op mijn plek hier. Ik ben blij met mijn fijne collega’s en alles is bespreekbaar. Ook krijgen we volop de mogelijkheid om bij te leren en te groeien. Bij G&O kan ik gewoon mezelf zijn en dat voelt goed.

“Ik krijg volop de mogelijkheid om bij te leren en te groeien"

STIWOCO

Binnen G&O is er een actieve personeelsvereniging genaamd STIWOCO. Ik ben lid van het bestuur hiervan en we organiseren regelmatig leuke uitjes. Een boottochtje over De Loosdrechtse Plassen, bowlen en steengrillen of een nieuwjaarsborrel zijn daar voorbeelden van. Ik vind het hartstikke leuk om dit te doen naast mijn receptiewerkzaamheden.

Wandelen en dansen

Buiten het werk om wandel ik graag met de hond of ben ik aan het sporten. Verder houd ik erg van gezelligheid en ga ik graag de dansvloer op.

Woningcorporatie G&O

Verhalen uit het Gooi en Omstreken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
x