Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Wij zoeken een Coördinator Financiële Administratie
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Wij zoeken een Coördinator Financiële Administratie

Het Gooi en Omstreken is een middelgrote volkshuisvester die ruim 9000 woningen verhuurt in 8 gemeenten. Wij hebben een belangrijke maatschappelijke rol in de regio en werken met veel partijen samen aan onze ambitieuze doelstellingen. Voor de afdeling Bedrijfsvoering zoeken we per direct een Coördinator Financiële Administratie (36 uur per week).

Binnen de afdeling Bedrijfsvoering is de Financiële Administratie (FA) verantwoordelijk voor het verzorgen van de juiste en volledige vastlegging van financiële data. Vastlegging van deze data vindt bij verschillende collega’s op diverse afdelingen plaats, waarbij de Financiële Administratie een belangrijke coördinerende en ondersteunende rol speelt. Begrijp jij als geen ander hoe belangrijk het is om de cijfers op orde te hebben en te houden? Weet jij bij je collega’s in de organisatie informatie te halen maar vooral ook te brengen? En krijg jij energie van het vertalen van data naar bruikbare managementinformatie? Dan is deze functie iets voor jou!

Als Coördinator Finance werk je samen met 5 enthousiaste en ervaren collega’s. Jij coördineert de processen en richt samen met het team de systemen zo in dat we data betrouwbaar en efficiënt kunnen vastleggen. Ook zorg je dat dit op een gestructureerde en geautomatiseerde wijze leidt tot de benodigde rapportages. Je onderhoudt intensief contact met diverse afdelingen binnen de organisatie waaronder natuurlijk Planning en Control.

Meer lezen? Bekijk hier de volledige functieomschrijving! Vragen of reageren? Bel Frank Ebink manager Bedrijfsvoering op 035 – 672 66 99. Je reactie met cv kun je sturen naar hrm@gooienom.nl.

Naar het overzicht
x