Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Verbouwing kantoor Schapenkamp gaat van start!
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Verbouwing kantoor Schapenkamp gaat van start!

Het is zover: de verbouwing van ons kantoor aan de Schapenkamp gaat van start! We hebben samen met aannemer Koelewijn Bouw onze handtekening gezet onder de bouwovereenkomst. Een mooie stap richting de toekomst om onze (toekomstige) huurders straks nog beter van dienst te kunnen zijn!

Uit ons jasje gegroeid

Ons kantoor aan de Schapenkamp in Hilversum bestaat inmiddels alweer bijna 50 jaar en we zijn de afgelopen jaren spreekwoordelijk uit ons jasje gegroeid. Ons kantoor past niet meer bij de manier waarop we willen werken. De inrichting dateert uit 1998 en voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. In ons verbouwde kantoor komt straks meer de nadruk te liggen op duurzaamheid, ontmoeten en het biedt ruimte voor collega’s om flexibel samen te werken.

Dienstverlening blijft hetzelfde

Ter voorbereiding op de werkzaamheden zijn we tijdelijk naar de overkant verhuisd: Wilhelminastraat 21 in Hilversum. Klik hier voor een routebeschrijving. Huurders kunnen daar op afspraak terecht. Verder verandert er weinig. De dienstverlening blijft hetzelfde en ook het telefoonnummer en de mailadressen blijven hetzelfde

Planning verbouwing

In januari 2023 starten we met de werkzaamheden.  De verbouwing duurt naar verwachting een jaar en we hopen begin 2024 terug te verhuizen. We kunnen niet wachten om onze huurders, medewerkers én samenwerkingspartners straks te verwelkomen in het vernieuwde kantoor

Samenwerkingspartners

Burobas is als architect gekozen om de plannen te maken en het proces te begeleiden. Zij hebben met input van onze collega’s een ontwerp gemaakt waar onze collega’s zich thuis voelen en zich dagelijks optimaal kunnen inzetten voor een fijne woning, plezierige buurt en duurzame omgeving voor onze huurders. In Koelewijn Bouw hebben we een partner gevonden die het ontwerp gaat vertalen naar een mooie nieuwe werkomgeving.

Vragen of meer informatie

Voor vragen of meer informatie rondom de verbouwing kun je terecht op onze website of mail naar info@gooienom.nl.

Fotobijschrift ondertekeningsfoto: v.l.n.r. Jan Bast (Koelewijn Bouw), Maarten van Gessel (directeur-bestuurder G&O) en Maurits van de Geest (Koelewijn Bouw).

Naar het overzicht
x