Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Toekomstsessies groot succes!
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Toekomstsessies groot succes!

Begin 2019 zetten we in ons koersplan Samenwonen! de koers uit voor de komende jaren. De afgelopen jaren hebben we ons ontwikkeld en is de maatschappij veranderd. Daarom zijn we met huurders en samenwerkingspartners in gesprek gegaan om het huidige Koersplan verder aan te scherpen. Afgelopen maandag en dinsdag waren er Toekomstsessies in Muiderberg en Hilversum. Met als doel om de behoeftes van huurders en partners dichter bij de doelen van G&O te brengen. Dit was een groot succes!

Toekomstsessies Muiderberg en Hilversum

Afgelopen maandag en dinsdag organiseerden wij Toekomstsessies waarbij drie thema’s centraal stonden:

1. Duurzaamheid
2. Meer passende woningen
3. Fijn wonen met elkaar

Het was een groot succes! Huurders, samenwerkingspartners en medewerkers van G&O hebben mooie gesprekken kunnen voeren aan de hand van G&O’s Monopoly spel. Een zelfgemaakt spel waarbij de deelnemers langs de doelstellingen kwamen van het onderwerp dat zij kozen. Er werden dilemma’s besproken en gedachten uitgewisseld over de aanpak: hoe gaan wij als G&O, samen met huurders en partners deze opgaves aan? Ook waren er leuke opdrachten waarbij iedereen elkaar beter kon leren kennen door persoonlijke vragen te stellen. Het was inspirerend om te zien hoeveel betrokkenheid en enthousiasme er was. De open gesprekken helpen ons om nieuwe inzichten te krijgen en belangrijke stappen te zetten. 

''Een leuke manier om elkaar beter te leren kennen’’- Gemeente Gooise Meren

Betere toekomst

De toekomstsessies geven ons het vertrouwen in de koers die we willen uitvoeren. Samen werken we aan een betere toekomst en bouwen we aan een leefomgeving waarin iedereen zich thuis kan voelen. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze bijeenkomst.

''Heel fijn dat G&O dit doet. Het is goed om met elkaar in gesprek te gaan en dat ze de mening van de huurder willen horen’’ – Huurder, Hilversum

Samen kunnen we het verschil maken!

Naar het overzicht
x