Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Nieuwbouw Eiland 4 Bunschoten bereikt hoogste punt
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Nieuwbouw Eiland 4 Bunschoten bereikt hoogste punt

Woensdag 7 december 2022 bereikte de nieuwbouw van Rengerspark in Bunschoten na ruim een halfjaar het hoogste punt. Supermarkt Vomar en Woningcorporatie G&O regelden daarom een viskar voor alle bouwvakkers en aanwezigen op de bouwplaats.  

Rengerspark​​​​​​​

In totaal bestaat het park uit 157 woningen. G&O neemt in dit project 54 sociale huurwoningen af, waarvan 22 appartementen bestemd zijn voor mensen met een zorgvraag van zorggroep 's Heerenloo. De 54 sociale huurappartementen variëren in grootte van 47 m2 tot 73 m2. Ze worden allemaal gasloos uitgevoerd met zonnepanelen en een luchtwarmtepomp. Elk appartement beschikt straks over een eigen balkon.

Starters én doorstromers


​​​
'Met de realisatie van de sociale huurappartementen proberen we tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar een betaalbaar én passend woonaanbod in Bunschoten' licht Senior Projectmanager nieuwbouw Franc Duijnker toe. De intentie is om de sociale huurappartementen met voorrang te verhuren aan bewoners die een andere sociale huurwoning achterlaten (doorstromers) en starters op de woningmarkt.

Planning project

Naar verwachting vindt de oplevering en verhuur van de sociale huurwoningen plaats na de zomer van 2023. De verhuur loopt tegen die tijd via WoningNet. Geïnteresseerden voor de huurwoningen kunnen zich tegen die tijd via WoningNet regio Eemvallei inschrijven. Meer lezen over project Rengerspark? Kijk op www.wonenbijgeno.nl. Of op www.rengerspark.nl.    

 

Laatst bijgewerkt: 7 december 2022

Naar het overzicht
x