Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Bericht vanuit G&O: controleer jouw contactgegevens
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Bericht vanuit G&O: controleer jouw contactgegevens

Heb je een e-mail of brief ontvangen vanuit G&O waarin gevraagd wordt om jouw contactgegevens te controleren en/of in te vullen? Dat klopt. Dit doen we om nu en in de toekomst sneller en makkelijker met onze huurders contact op te kunnen nemen.

Meerdere brieven verstuurd door technische fout

Helaas zijn er door een technische fout meerdere brieven verstuurd. Hierdoor kan het dus voorkomen dat huurders dezelfde brief nog een keer ontvangen. Heb je je gegevens al aangepast en ontvang je alsnog deze brief? Dan mag je deze negeren en hoef je daar verder niets mee te doen. 

Voorbeeldmail

Klik hier voor een voorbeeld van de mail die wij gestuurd hebben.

Voorbeeldbrief thuis gestuurd

Klik hier voor een voorbeeld brief die wij hebben gestuurd.

Waarom?

Bij G&O willen wij onze huurders zo goed mogelijk op de hoogte houden over zaken die van belang zijn. Denk daarbij aan de huurbetaling, een calamiteit of onderhoud. Hiervoor is het belangrijk dat de gegevens van onze huurders juist in ons systeem staan.

Hoe geef ik mijn gegevens door?

In de mail die je ontvangt vind je de knop 'gegevens aanvullen'. Je komt dan op onze website bij de pagina waar je jouw gegevens kunt controleren / invullen. 

Heb je een brief thuis ontvangen? Dan kan je de QR-code scannen met een mobieletelefoon. Vervolgens kom je op een pagina waar je jouw gegevens kunt controleren / invullen. 

Kans op cadeaubon

Onder de huurders die hun gegevens hebben bijgewerkt verloten wij een aantal cadeaubonnen.

Naar het overzicht
x