Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Interviewkandidaten gezocht!
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Interviewkandidaten gezocht!

Wij, de woningcorporaties in de Gooi en Vechtstreek, vragen aandacht voor de woningnood in de regio. Er zijn meer betaalbare woningen nodig, voor jongeren, starters, gezinnen, ouderen en zorgbehoevenden, maar dat kunnen we niet alleen. Hierin moeten we samen optrekken met de lokale politiek. Als inwoner kan je tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 het verschil maken door op een politieke partij te stemmen waar wonen hoog op de agenda staat. Maar daarvoor is het wel noodzakelijk dat inwoners bewust zijn van de gevolgen van de woningcrisis in de regio. Ons doel is om met jouw persoonlijke verhaal de noodzaak van woningbouw aan te tonen, zodat stemmers dat in hun keuze meenemen in het stemhokje.

Aanmelden

Dus ben jij op zoek naar een (andere) passende woning en help je graag mee om aandacht te vragen voor de woningnood in de regio Gooi en Vechtstreek? Geef je dan nu op via contact@gooisecorporaties.nl. Beschrijf in je mail kort wat jouw huidige woonsituatie is en waarom je een (andere) woning zoekt. Op basis van de aanmeldingen maken we een selectie en nemen we contact met je op. Als je wordt geselecteerd, werken we je verhaal aan de hand van een interview verder uit. Ook maken wij graag een foto van je in je huidige woonsituatie. Uiteraard houden wij ons daarbij aan de coronamaatregelen van het RIVM. Het interview met foto publiceren we op het online platform Wonen Gooi en Vechtstreek en de social media kanalen van de corporaties. Als dank voor je medewerking ontvang je van ons een cadeaubon naar keuze (t.w.v. €50,-).

Over de Gooise Corporaties

Deze campagne is een initiatief van het Platform Wonen Gooi en Vechtstreek, een samenwerkingsverband bestaande uit 5 woningcorporaties actief in de regio Gooi en Vechtstreek: de Alliantie, Dudok Wonen, Het Gooi en Omstreken, Vecht en Omstreken en Woningstichting Naarden. De corporaties bundelen hun krachten en werken samen om meer mensen passend te huisvesten.

Naar het overzicht
x