Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Inschrijving nieuwbouw Eiland 4 Bunschoten start eind augustus
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Inschrijving nieuwbouw Eiland 4 Bunschoten start eind augustus

Het is bijna zover! Eind augustus start de inschrijving voor 32 van de 54 sociale huurappartementen op het nieuwe eiland 4 in Bunschoten. Belangstellenden kunnen zich vanaf dan inschrijven voor dit nieuwbouwproject van woningcorporatie G&O. De toekomstige huurders ontvangen naar verwachting in oktober van dit jaar de sleutel van hun nieuwe woning.

Entreegebouw

Het gebouw bestaat uit een supermarkt (Vomar) met horecagelegenheid en daarboven sociale huurappartementen. Naast 32 sociale huurappartementen wordt er voor zorginstelling ’s Heeren Loo 22 zorgappartementen waarvan 2 gemeenschappelijke ruimtes gerealiseerd. Het gaat in totaal om 54 appartementen.

Indeling appartementen

Het gebouw bestaat uit twee- en driekamerappartementen, variërend van circa 47 m2 tot 73 m2. De appartementen zijn bedoeld voor doorstromers (55+) en 2 appartementen voor starters. De appartementen zijn gelijkvloers en drempelloos. Bijna alle woningen hebben een eigen berging en buitenruimte (balkon). Bovendien beschikken de woningen over vloerverwarming en een videofoon intercominstallatie.

Gasloos

Verhuurmakelaar Naima: ‘Alle woningen worden zónder aardgasaansluiting gebouwd, maar met warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast hopen we de doorstroming op de woningmarkt in Bunschoten te stimuleren door bewoners die een huurwoning van een woningcorporatie achterlaten, voorrang te geven.’

WoningNet

De huurprijzen voor de appartementen beginnen vanaf circa 579,56 euro, exclusief servicekosten. De exacte huurprijzen en toewijzigingscriteria komen in de advertentie op WoningNet. De appartementen zijn vooral bedoeld voor doorstromers en 55+’ers die een huurwoning van een corporatie achterlaten in Bunschoten.

Vragen of meer informatie

Neem voor vragen of meer informatie over dit nieuwbouwproject contact op met onze collega’s van de afdeling Wonen. Zij zijn op werkdagen te bereiken via (035) 672 66 99.

Naar het overzicht
x