Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Inschrijving Brandweerkazerne Blaricum van start!
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Inschrijving Brandweerkazerne Blaricum van start!

Vrijdag 18 december is het zover! Dan start op WoningNet de inschrijving voor de 7 woningen op de voormalige plek van de Brandweerkazerne in Blaricum Dorp. Belangstellenden kunnen zich inschrijven tot en met maandag 28 december, 9:00 uur.

Tussen- en hoekwoningen

Aan de Verbindingsweg in het oude dorp van Blaricum komen 3 tussenwoningen en 4 hoekwoningen. Deze woningen beschikken over een woonkamer en een open keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een badkamer met 2e toilet en een bergingskast voor een wasmachine en/of droger. Ook is er een vlizotrap aanwezig naar de vliering. Zowel de tussenwoningen als de hoekwoningen beschikken over vloerverwarming in de woonkamer, entree en slaapkamers. Verder hebben de woningen een achtertuin en een berging.

Kaal opgeleverd

De woningen worden kaal opgeleverd. Dat betekent onder andere: onafgewerkte muren, geen plinten.

Zonder gasaansluiting

Het bijzondere aan deze woningen is dat ze gebouwd worden zonder gasaansluiting. Dit betekent dat er alleen elektrisch gekookt kan worden. De woningen zijn voorzien van zonnepanelen en een luchtwaterwarmtepomp. Deze installatie verzorgt de verwarming en warm tapwater. In de badkamer is een elektrische radiator aanwezig.

Doorstromers

In overleg met de gemeente Blaricum worden de woningen met voorrang verhuurd aan woningzoekenden die een sociale huurwoning achterlaten in de gemeente Blaricum en daarna in de regio Gooi en Vechtstreek. De exacte toewijzingsregels vindt u in de advertentie op WoningNet.

Huurprijs

De huurprijzen van de tussenwoningen zijn circa 663 euro. De huurprijzen van de hoekwoningen zijn circa 737 euro. De exacte huurprijzen zijn te vinden in de advertentie op WoningNet.

Oplevering: januari 2021

De toekomstige bewoners ontvangen in januari de sleutel van hun nieuwe woning. 

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze collega's van de afdeling Wonen via info@gooienom.nl of via (035) 672 66 99.

Naar het overzicht
x