Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Grote opkomst inloopbijeenkomsten Muiden en Muiderberg
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Grote opkomst inloopbijeenkomsten Muiden en Muiderberg

Op maandag 30 en dinsdag 31 mei vonden er inloopbijeenkomsten plaats voor onze nieuwe huurders uit Muiden en Muiderberg. Veel huurders kwamen langs om met ons kennis te maken en hun vragen te stellen. We zijn erg blij met deze grote opkomst en betrokkenheid en we kijken ernaar uit om onze nieuwe huurders nu en in de toekomst goed van dienst te kunnen zijn.

Nieuwe verhuurder

Het Gooi en Omstreken heeft de sociale huurwoningen in Muiden en Muiderberg overgenomen van collegacorporatie Ymere. Sinds 29 april 2022 is Het Gooi en Omstreken de nieuwe verhuurder van de betreffende woningen. Om kennis te maken met de nieuwe huurders zijn er inloopbijeenkomsten georganiseerd. Deze vonden plaats op 30 mei in het Rechthuis in Muiderberg en op 31 mei in Graaf Floris V in Muiden.

Kennismaken met...
Tijdens deze inloopbijeenkomsten waren onder andere onze wijkbeheerder, verhuurmakelaar, woonconsulent en duurzaamheidsadviseur aanwezig om antwoord te geven op vragen rondom leefbaarheid, woonzaken, overlast en duurzaamheid. Bovendien hielp onze wooncoach alle bewoners van 65 jaar en ouder met vragen over aanpassingen in huis, zorg en welzijn en een eventuele verhuiswens. Ook was energiecoöperatie WattNu aanwezig met advies over energiebesparing. En een afvaardiging van huurdersorganisatie HGO en huurdersvereniging WMM was ook aanwezig.

Naar het overzicht
x