Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Gooi en ommetje: loopt u met ons mee?
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Gooi en ommetje: loopt u met ons mee?

In deze tijd van corona is het belangrijker dan ooit om goed te blijven bewegen. Dit doen wij graag samen met onze bewoners via de Ommetje-app. Loopt u met ons mee?

Samen online wandelen

Helaas vinden er op dit moment minder huisbezoeken plaats als gevolg van de coronacrisis. Toch willen we graag zoveel mogelijk in contact blijven met onze bewoners. Daarom starten we in de maand april met de Ommetje-app van de Hersenstichting. Op deze manier kunnen we online toch samen met onze bewoners wandelen. Er kunnen punten verdiend worden door elke dag een ommetje te maken van 20 minuten. 

Loop mee en win een sportieve prijs

De bewoner én collega die eind van de maand april de meeste punten heeft verdiend, belonen we met een sportieve prijs die tijdens het wandelen goed van pas komt. Namelijk een heuse thermosfles met ons logo erop, waar u zowel warme als koude dranken mee kunt vervoeren. De winnaar kan eind van de maand contact met ons opnemen door een mail te sturen naar communicatie@gooienom.nl en een printscreen waarin duidelijk is te zien dat hij/zij bovenaan staat.

Meedoen gaat als volgt

Wilt u meedoen? Download dan de gratis Ommetje-app van de Hersenstichting. Ons team heet: 'Gooi en Ommetje' en meedoen kan met de code: GEGPN. Dit doet u door de knop 'Team toetreden' aan te klikken. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.hersenstichting.nl/ommetje 

Naar het overzicht
x