Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Gezocht: Communicatietalent voor een meewerkstage
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Gezocht: Communicatietalent voor een meewerkstage

Onze afdeling Communicatie zoekt vanaf september 2021 versterking voor 6 maanden. Volg jij een opleiding in de richting marketing en/of communicatie op hbo-niveau? Wil jij eindelijk eens het geleerde in de praktijk brengen? Heb jij zin om bij een woningcorporatie aan de slag te gaan? En ben jij 32 uur per week beschikbaar? Dan zoeken we jou! Lees gauw verder om te zien of we bij elkaar passen.

Meewerkstage Communicatie 

Samenwerken aan een duurzame maatschappij, een fijne woning voor iedereen en woonplezier in de buurt. Dat zijn onze drie doelen voor de komende jaren. We willen zichtbaarder zijn voor onze bewoners en stakeholders in ons werkgebied. We gaan duidelijk laten zien wat wij doen en waarom. We gaan vertellen wat ons zo uniek maakt en geven medewerkers en bewoners een gezicht door met ze in gesprek te gaan. En daar hebben we jouw hulp hard bij nodig!

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?

Je begint de week op maandagochtend met een werkoverleg met je gezellige communicatiecollega’s. Je praat elkaar bij over het weekend en wat er de komende week allemaal gepland staat. Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan. De nieuwsberichten die jij vorige week schreef plaats je vandaag op de website en het intranet. Ook plan je alvast berichten voor volgende week in via de contentkalender in Coosto. Vervolgens bedenk en schrijf je onderwerpen voor de online nieuwsbrief die huurders het einde van de week ontvangen. Aan het eind van de ochtend check je een persbericht op taalfoutjes en stuur je deze daarna rond naar de lokale media.

Daarna is het de hoogste tijd voor een pauze. Je kijkt wie er aanwezig is in de online koffiecorner en praat even bij met je collega’s of doet samen een online spel. ‘s Middags vraagt de communicatiemedewerker jouw hulp bij het organiseren van een oplevermoment van een nieuwbouwproject. Vervolgens bel je de vormgever om jullie idee tot uitvoering te brengen. Ook schakel je de fotograaf in en regel je de welkomstcadeaus voor de nieuwe bewoners.

Aan het eind van de middag staat een interview op de planning voor het bewonersmagazine. Je vraagt de nieuwe bewoners hoe hun nieuwe woning bevalt en gaat vol enthousiasme met ze in gesprek. Tevreden klap je aan het einde van de middag je laptop dicht: dit was een productieve dag, het is voorbijgevlogen. Morgen weer vol inspiratie aan de slag!


Bekijk hier de volledige vacature

Naar het overzicht
x