Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Nieuwe openingstijden
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Nieuwe openingstijden

Vanaf 1 mei 2024 wijzigen onze openingstijden. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. En dus even dicht tussen 12:00 en 13:00 uur. Wil je langskomen op ons kantoor? Maak dan een afspraak.

Waarom doen we dit?
Per 1 mei zijn de openings­tijden veranderd. De middagsluiting is erop gericht om onze dienstverlening te verbeteren. We gebruiken deze tijd onder andere om openstaande mails af te handelen en huurdersvragen en reparatieverzoeken te verwerken. Maar bovenal gebruiken we dit uur om verbetertijd te creëren: voor overleg, procesverbetering en efficiënter inspelen op actualiteiten. 

Nieuwe openingstijden
We zijn geopend van half 9 tot 12 uur 's ochtends en van 13 uur tot 16 uur 's middags. En dus gesloten tussen 12 en 13 uur. In dat uur zijn we ook niet bereikbaar via de telefoon. Langskomen kan als je een afspraak hebt. ‘Ook deze tijd gebruiken we om onze dienstverlening te verbeteren,’ legt Jolanda van G&O Service uit, ‘want in dat uur beantwoorden we bijvoorbeeld mails of verwerken we reparatieverzoeken.'

Naar het overzicht
x