Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Geslaagd opleverfeest voor bewoners Tiny Houses
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Geslaagd opleverfeest voor bewoners Tiny Houses

Afgelopen vrijdag, 15 oktober,  organiseerde Het Gooi en Omstreken een opleverfeest voor de bewoners van de 16 Tiny Houses in Loosdrecht. Als openingscadeau kregen de bewoners een picknicktafel voor de binnentuin. De sfeer was goed, de reacties enthousiast en bijna alle bewoners waren aanwezig.

Feestelijke oplevering

Onder het genot van een hapje en drankje werden de bewoners toegesproken door directeur Maarten van Gessel en wethouders Rosalie van Rijn en Jan-Jaap de Kloet. Daarna vond de openingshandeling plaats waarbij de picknicktafel feestelijk werd onthuld.

‘Dit smaakt naar meer’

Maarten van Gessel: ‘Er is grote vraag naar een betaalbaar woningaanbod voor starters in Wijdemeren. Met de komst van deze Tiny Houses kunnen we ook deze doelgroep voor Loosdrecht behouden.’ Volgens beide wethouders smaakt dit naar meer. Van Gessel sluit zich daarbij aan. ‘Er mogen veel meer van dit soort projecten komen.’

Enorme belangstelling

De 16 bewoners van de Tiny Houses aan de Rading wonen inmiddels alweer ruim 6 weken in hun nieuwe woning. Op 1 september kregen ze de sleutel overhandigd. Voor dit project bleek eerder dit jaar enorme belangstelling, zo hebben zich maar liefst 885 geïnteresseerden gemeld.

Naar het overzicht
x