Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Film: Kerkelanden woontorens bestaan 25 jaar!
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Film: Kerkelanden woontorens bestaan 25 jaar!

Het Gooi en Omstreken bestaat dit jaar 50 jaar! Maar ook de bewoners van de woontorens Aalscholver en IJsvogel op de Kerkelandenlaan in Hilversum hebben wat te vieren. Deze torens bestaan namelijk 25 jaar. In juni 1997 verhuisden de eerste bewoners naar deze torens. Kortom, dubbel feest! Zo'n jubileum laten we natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. 'Ik heb nog nooit een moment spijt gehad dat ik hiernaartoe ben gegaan' - Mevrouw Roestenburg (97 jaar).

Licht, camera, actie!

4 bewoners van de woontorens die er al vanaf het begin wonen (1997) wilden graag meewerken aan een film over hoe zij woonplezier ervaren, hoe het contact met Het Gooi en Omstreken is in al die jaren én wat het wonen in de Kerkelandenlaan woontorens nou zo leuk maakt. Op camera vertellen was best spannend voor de bewoners die inmiddels al ver in de 90 zijn. Maar ze deden het fantastisch. Huismeester Huib van Middelkoop praat de film energiek aan elkaar. Het eindresultaat werd persoonlijk getoond bij de 4 hoofdrolspelers.

Folders

Alle bewoners van de woontorens ontvingen het eindresultaat van de film in een opgemaakte folder. En als extra cadeautje zat daar een mooie sleutelhanger bij die zowel het jubileum van Het Gooi en Omstreken én de woontorens symboliseerde. 

Film bekijken

Bekijk de film bovenaan dit bericht. De film is ook te bekijken via het YouTubekanaal van Het Gooi en Omstreken

Naar het overzicht
x