Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Eiland 4 Bunschoten in volle gang
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Eiland 4 Bunschoten in volle gang

In Bunschoten wordt druk gebouwd aan Rengerspark, het nieuwe eiland 4 aan de Oostelijke Randweg. Het gebouw bestaat uit een supermarkt (Vomar, onlangs opgeleverd) met horecagelegenheid en daarboven sociale huurappartementen. Naast 32 sociale huurappartementen wordt voor zorginstelling ‘s Heerenloo 22 zorgappartementen waarvan 2 gemeenschappelijke ruimtes gerealiseerd. Het gaat in totaal om 54 appartementen.

Rengerspark​​​​​​​

In totaal bestaat het park uit 157 woningen. G&O neemt in dit project 54 sociale huurwoningen af, waarvan 22 appartementen bestemd zijn voor mensen met een zorgvraag van zorggroep 's Heerenloo. De 54 sociale huurappartementen variëren in grootte van 47 m2 tot 73 m2. Ze worden allemaal gasloos uitgevoerd met zonnepanelen en een luchtwarmtepomp. Elk appartement beschikt straks over een eigen balkon.

Starters én doorstromers

​​​'Met de realisatie van de sociale huurappartementen proberen we tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar een betaalbaar én passend woonaanbod in Bunschoten' licht Senior Projectmanager nieuwbouw Franc Duijnker toe. De intentie is om de sociale huurappartementen met voorrang te verhuren aan bewoners die een andere sociale huurwoning achterlaten (doorstromers) en starters op de woningmarkt.

Binnenkort op WoningNet

Naar verwachting vindt de oplevering en verhuur van de sociale huurwoningen plaats na de zomer. De exacte huurprijzen en toewijzigingscriteria komen in de advertentie op WoningNet. Om te reageren op de appartementen is een account op WoningNet nodig. Geinterresseerden voor de appartementen kunnen vast een account aanmaken. Houd onze kanalen goed in de gaten voor de start van de inschrijving voor dit nieuwbouwproject. Kijk ook op www.wonenbijgeno.nl. Of op www.rengerspark.nl.  

Vragen of meer informatie

Neem voor vragen of meer informatie over dit nieuwbouwproject contact op met onze collega’s van de afdeling Wonen. Zij zijn op werkdagen te bereiken via (035) 672 66 11.  

Naar het overzicht
x