Nieuwsoverzicht
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
23 en 26 juni: Wattnu Energieklusdagen Bussum
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

23 en 26 juni: Wattnu Energieklusdagen Bussum

Woont u in de Westereng, Middeneng Oost of West in Bussum? Kom dan langs tijdens de door Wattnu georganiseerde Buurt Energieklusdagen op 23 en 26 juni. Tijdens deze dagen helpen de vrijwillige energiecoaches van Wattnu* inwoners van deze wijken graag. Zij geven gratis producten weg en geven tips hoe u het huis koel kan houden in de zomer. Ook vertellen ze welke kleine energiebesparende maatregelen u in huis kan nemen.

Energieklusdagen

Tijdens deze dagen geven energiecoaches van Wattnu u gratis energiebesparende tips en producten, zoals een ventilator, LED lampen, radiatorfolie of een waterbesparende douchekop. Er zijn ook energieklussers van Wattnu aanwezig om u meteen te helpen bij het gebruiken van deze producten. Wij wijzen u graag op deze mooie kans. 

Wanneer?

Op woensdag 23 juni en zaterdag 26 juni 2021 tussen 12:00 en 17:00 uur.

Waar?

Op de groenstrook hoek Prinses Margrietplantsoen/Laarderweg te Bussum (tegenover de bloemenstal).

Meer informatie?

Kijk op de website van Wattnu (www.wattnu.org) of mail naar info@wattnu.org. Of houd BussumsNieuws (www.bussumsnieuws.nl) in de gaten. Binnenkort worden er door WattNu ook activiteiten georganiseerd voor bewoners in Wijdemeren.

Tijdens de klusdagen zijn de algemeen geldende richtlijnen van de RIVM van toepassing. Er zijn desinfecteermiddelen aanwezig.

*Wattnu is een energiecoöperatie van en door vrijwilligers/leden, heeft geen winstoogmerk of commerciële belangen en steunt inwoners van Gooise Meren bij kleine en grote maatregelen voor energiebesparing. Deze bijzondere actie is mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van het Rijk in samenwerking met de gemeente Gooise Meren. Het gratis verstrekken van energiebesparende producten geldt zolang de voorraad strekt en is alleen bedoeld voor bewoners van Gooise Meren. Per adres/bewoner kan men éénmaal energiebesparende producten krijgen. Voor meer informatie over lopende projecten van Wattnu, de voorwaarden van de actie en/of hun privacybeleid, kijk op www.wattnu.org

 

Naar het overzicht
x