Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Wilt u met ons in gesprek?
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Wilt u met ons in gesprek?

Wanneer u op zoek bent naar informatie over huurderszaken, is de kans groot dat u een bezoek brengt aan onze website. Hier vindt u het laatste nieuws, antwoorden op veelgestelde vragen en u kunt een reparatieverzoek melden. Maar vindt u onze website eigenlijk wel duidelijk? En kunt u de informatie gemakkelijk vinden? Het komende halfjaar gaat Het Gooi en Omstreken aan de slag met een nieuw communicatieplan en daarom horen wij graag uw mening.

Geef uw mening
Het Gooi en Omstreken heeft als voornemen om zichzelf de komende jaren meer te laten zien aan de buitenwereld. Maar voordat we daarmee aan de slag kunnen is het belangrijk om te weten hoe u op dit moment over ons denkt. Bent u bijvoorbeeld tevreden over de wijze waarop wij met u communiceren? En wat voor beeld heeft u van Het Gooi en Omstreken? Om daarachter te komen gaan wij graag op een doordeweekse dag in januari eenmalig met een aantal bewoners om tafel. Dit duurt ongeveer 1,5 uur en vindt plaats op een locatie bij u in de buurt.

Aanmelden
Lijkt het u leuk om met ons in gesprek te gaan en uw mening te geven op het gebied van communicatie? Meld u dan vóór vrijdag 14 december aan door een e-mail te sturen naar communicatie@gooienom.nl. U kunt zich ook telefonisch aanmelden door te bellen naar (035) 672 66 99. Vermeld daarbij of uw voorkeur uitgaat naar een ochtend, middag of avond. Deelnemers ontvangen als dank voor hun bijdrage een kleine attentie.

Naar het overzicht
x