Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Volop belangstelling voor nieuwbouwproject De Oranjerie
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Volop belangstelling voor nieuwbouwproject De Oranjerie

Vorige week sloot de inschrijving bij WoningNet van de 42 appartementen van nieuwbouwproject De Oranjerie in ’s-Graveland. Maar liefst 641 mensen hebben zich hiervoor ingeschreven. Op dit moment vindt de toewijzing plaats.

Toewijzing

Het Gooi en Omstreken plaatste in week 35 en 36 de woningen van nieuwbouwproject De Oranjerie op WoningNet. Binnen twee weken hadden zich in totaal 641 belangstellenden gemeld, waarvan 371 starters en 270 doorstromers. Op dit moment is Het Gooi en Omstreken druk bezig met de toewijzing van de 42 appartementen. De gelukkige kandidaten krijgen vanaf dinsdag 19 september bericht.

Nieuwbouwappartementen
Het Gooi en Omstreken heeft De Oranjerie voor zowel starters als doorstromers ontwikkeld, om zo de doorstroming op de woningmarkt te bevorderen. Het gloednieuwe complex komt op de plek van het voormalige verzorgingshuis Brugchelen. Er komen in totaal 42 comfortabele, energiezuinige en betaalbare twee- en driekamerappartementen bestemd voor één- tot tweepersoonshuishoudens. De appartementen zijn voorzien van vloerwarming in alle vertrekken, die is aangesloten op een HR-ketel. De oplevering staat gepland voor eind dit jaar.

 

Meer informatie over De Oranjerie vindt u hier.
Naar het overzicht
x