Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Vernieuwd WoningNet

Op zoek naar een sociale huurwoning in de regio Gooi en Vechtstreek? Vanaf 30 september is dit gemakkelijker via het vernieuwde www.woningnetgooienvechtstreek.nl.

De voordelen op een rij

  • Het nieuwe woningaanbod wordt dagelijks gepubliceerd. Zo ziet u elke werkdag het actuele aanbod.
  • In ‘Mijn WoningNet’ kunt u aangeven wat uw woonwensen zijn, bijvoorbeeld uw voorkeur voor een specifieke gemeente, het aantal kamers en het soort woning. U kunt hier ook aangeven of u een indicatie heeft (WMO of AWBZ). Als u inlogt ziet u direct het woningaanbod dat bij uw wensen past. Zo kunt u gerichter zoeken.
  • U kunt zich abonneren op ’Digizine’. U ontvangt dan twee keer per week per e-mail het woningaanbod dat bij uw woonwensen en inschrijfgegevens past. Dit kost u niets.
  • Wanneer u reageert, ziet u direct of u veel of weinig kans maakt op de geselecteerde woning. U ziet ook uw voorlopige positie op het moment van reageren.

Let op: geen woningaanbod tussen 17 en 30 september 2013

Tussen 17 en 30 september 2013 verschijnt er geen nieuw woningaanbod op WoningNet. Dit is vanwege het omzetten van de oude naar de nieuwe website. In deze periode is het ook niet mogelijk om uw gegevens aan te passen.

Vragen?
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met het Klantcontactcentrum van WoningNet via 088 – 123 15 00 of met het Klantcontactcentrum van de Alliantie via 088 - 00 232 00.

Naar het overzicht
x