Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Verhuur Prins Hendrikstraat
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Verhuur Prins Hendrikstraat

Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken is op 18 juni gestart met de verhuur van 7 nieuwbouw woningen aan de Prins Hendrikstraat in Bunschoten. De 7 sociale sector woningen zijn verdeeld over 2 blokken, een blok van 3 woningen en een blok van 4 woningen.

Reageren
De sociale woningen worden geadverteerd via de krant De Bunschoter en op onze website. U kunt tot uiterlijk dinsdag 1 juli 09.00 uur reageren via de woonbon.
Klik hier voor de advertentie en de woonbon.

Belangrijk hierbij is dat u voor de sociale sector woningen staat ingeschreven als woningzoekende in de gemeente Bunschoten.
Als alles volgens planning blijft verloopt, worden de woningen begin september (onder voorbehoud) opgeleverd.

Voor de toewijzing hanteren wij de volgende voorrangsregels:
De toewijzing van de sociale woningen gaan volgens het reguliere toewijzingssysteem van Bunschoten, hierbij gaat de persoon met de langste inschrijftijd voor. Kandidaten vanaf 55 jaar hebben voorrang. Bij 2 woningen hebben urgentie kandidaten voorrang, namelijk huisnummer 8 en 10.
Via de woonbon kunt u maximaal 3 voorkeuren opgeven.

Informatie
Voor meer informatie over de woningen kunt u contact opnemen de heer P. Bakker of mevrouw W. van de Biezen, verhuurmakelaar van de afdeling Wonen. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer (035) 672 66 99.

Hieronder kunt u het verhuurboekje en de plattegronden downloaden.

Verhuurboekje Prins Hendrikstraat

Plattegronden Prins Hendrikstraat


 

 

Naar het overzicht
x