Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Start verhuur woningen Blaricum

Aan de Gooischedreef in Blaricum realiseert woningcorporatie Het Gooi en Omstreken de nieuwbouw van 18 appartementen voor de sociale huursector.

Start verhuur
De appartementen worden in de week van 26 september geadverteerd op WoningNet. De advertentie zal twee weken actief zijn. Eén appartement is bestemd voor statushouders. Woningzoekenden kunnen reageren op de appartementen via de website www.woningnetgooienvechtstreek.nl. De appartementen worden naar verwachting begin december opgeleverd.

De Bolster
De Bolster is een nieuw complex met 18 appartementen gelegen in de nieuwe wijk Blaricummermeent te Blaricum. De appartementen bevinden zich aan de Gooischedreef 16 t/m 50 (even huisnummers) en beschikken over een parkeerterrein met 35 parkeerplaatsen. Op de begane grond bevinden zich de centrale entree, de entree vanaf het parkeerterrein, de postkasten en de bergingen. Het complex beschikt over een lift en een open trappenhuis.


De appartementen
De 18 appartementen zijn verdeeld over drie bouwlagen; begane grond, 1e verdieping en 2e verdieping. Op de begane grond bevinden zich 4 appartementen met een privé tuin. Alle appartementen hebben een voordeur aan de hal of een gang, zijn drempelloos en gelijkvloers en beschikken over een woonkamer met open keuken. Er zijn 11 typen appartementen, variërend van 61 m² (2-kamer appartementen) tot 84 m² (3-kamer appartementen).
Bijzonder is dat op een duurzame wijze energie wordt geleverd. In de wijk zijn op centrale punten bronnen waar warmte en koude wordt opgeslagen, een zogenaamde Warmte-Koude-Opslag (WKO).
De warmtepomp in de woning is van het bedrijf Eteck dat het warmtenet in de wijk beheert. Hiervoor moet u een aansluitovereenkomst (vastrecht) met Eteck afsluiten. Houdt u hierbij rekening met maandelijkse kosten van circa € 50,- per maand voor de energie die vanuit het WKO wordt geleverd.

Toewijzingscriteria
De voorrangscriteria (op volgorde) van de appartementen zijn als volgt:
1. Voorrang voor woningzoekenden die tenminste 1 jaar of langer woonachtig zijn in de gemeente Blaricum.
2. Woningzoekende die een economische of maatschappelijke binding hebben met de gemeente Blaricum en woningzoekende die in de regio Gooi & Vechtstreek wonen.
3. Overige woningzoekenden met een binding aan de regio Gooi & Vechtstreek.

Huurprijzen

Huisnummer Aantal kamers Netto huurprijs Servicekosten
22, 24, 38 3-kamerappartement €          628,76 €           38,00
18, 34, 48 2-kamerappartement 
€          540,68 €           38,00
16, 20, 26 t/m 32, 36, 40 t/m 46, 50 3-kamerappartement  €          586,68 €           38,00


Vragen
Voor vragen over de woningen kunt u contact opnemen met Het Gooi en Omstreken via telefoonnummer (035) 672 66 24 of (035) 672 66 18 of info@gooienom.nl.

 

Meer informatie over De Bolster vindt u hier:

Gevelaanzicht

Huisnummering

Plattegronden

Verhuurboekje

 

Naar het overzicht
x