Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Praat met ons mee over langer zelfstandig wonen
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Praat met ons mee over langer zelfstandig wonen

Mensen willen graag zo lang mogelijk thuis wonen en zelfstandig blijven, ook als we ouder worden of een beperking hebben. Ook zien we steeds vaker dat mensen vereenzamen. Dit vraagt vaak om aanpassingen aan de huidige woning en de woonomgeving en het bestrijden van eenzaamheid. Het Gooi en Omstreken wil bewoners hierbij helpen en daarom gaan we graag met u in gesprek hierover.

Geef uw mening

Wat kunnen wij als woningcorporatie doen om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk prettig en zelfstandig kunt blijven wonen? Om daarachter te komen hebben we uw mening nodig. We gaan graag op een doordeweekse dag in maart eenmalig met een aantal bewoners om tafel. Dit duurt ongeveer 1,5 uur en vindt plaats op een locatie bij u in de buurt.

In gesprek gaan

Beleidsadviseur Hester Haasnoot: ‘We vinden het heel belangrijk om met bewoners in gesprek te gaan. Hierdoor weten wij wat zij belangrijk vinden. En dat stelt ons in staat om keuzes te maken die nog beter aansluiten bij de behoeften van onze bewoners.’

Aanmelden

Lijkt het u leuk om met ons in gesprek te gaan en uw mening te geven op het gebied van langer zelfstandig thuis wonen? Meld u dan vóór dinsdag 10 maart aan door een e-mail te sturen naar a.dimmendaal@gooienom.nl. U kunt zich ook telefonisch aanmelden door te bellen naar (035) 672 66 99. Vermeld daarbij of uw voorkeur uitgaat naar een ochtend, middag of avond. Deelnemers ontvangen als dank voor hun bijdrage een kleine attentie.

Naar het overzicht
x