Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Overleg HGO goed bezocht

Op dinsdagavond 13 mei organiseerde de HGO haar jaarlijkse overlegavond voor huurders in het restaurant van Flat Kerkelanden in Hilversum. Voor een volle zaal gaf de voorzitter, de heer Van Geenen, een overzicht van de werkzaamheden in 2013 en een toelichting op de plannen voor 2014.

Vragen uit de zaal
De HGO kreeg vanuit de zaal de nodige vragen, onder andere over de inkomensafhankelijke huurverhoging. Daarbij werden er zorgen geuit over het overheidsbeleid en het stijgen van de huurprijzen. Ook het scheiden van wonen en zorg kwam naar voren als een belangrijk aandachtspunt. De HGO heeft toegezegd om deze en andere onderwerpen op de agenda te zetten voor het overleg met Het Gooi en Omstreken. Er waren ook positieve geluiden vanuit de zaal, met name over de energiebesparingsprojecten die Het Gooi en Omstreken uitvoert.

Buurtpreventie
Na de pauze gaf gastspreker de heer Van Weel een aansprekende presentatie over buurtpreventie. Waar moet je als (buurt) bewoner op letten? Hoe voorkom je een inbraak of insluiping en wat kun je zelf doen aan buurtpreventie? Al met al een waardevolle bijdrage aan de avond vol praktische tips. Na een laatste vragen ronde sloot de voorzitter van de HGO de huurdersoverlegavond af.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de HGO en haar werkzaamheden? Kijkt u dan ook op de site van de HGO. Daar vindt u ook het HGO- jaarverslag 2013. 

 

Naar het overzicht
x