Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Oplevering laatste 16 appartementen De Haven
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Oplevering laatste 16 appartementen De Haven

 

Nieuwbouwproject Op de Ree van Zorg- en Wooncentrum De Haven in Bunschoten bevat acht woongebouwen, waarvan Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken er drie voor haar rekening neemt. Dinsdag 27 maart ontvingen de trotse bewoners van woongebouw Volendam de sleutel van hun nieuwe appartement. Hiermee worden de laatste zestien appartementen van Het Gooi en Omstreken bewoond.

Herhuisvesting
De appartementen zijn geschikt voor senioren met een zorgindicatie. De bewoners hebben de mogelijkheid om zorg af te nemen van Woon- en Zorgcentrum De Haven. De nieuwe appartementen zijn toegewezen aan de bewoners uit de bestaande aanleunwoningen. Op deze manier kan De Haven verder met de realisatie van de volgende fase van het bouwplan.


Grote behoefte
Het Gooi en Omstreken voorziet met de bouw van dit type woningen in een grote behoefte aan betaalbare, gelijkvloerse en goed toegankelijke woningen. Dit nieuwbouwproject draagt bovendien bij aan de doelstelling van de woningcorporatie om in tien jaar tijd 1.000 nieuwbouwwoningen te realiseren. Het Gooi en Omstreken wil ook doorgaan met het bouwen van sociale huurwoningen in Rengerswetering. Op Eiland 3 komen 33 appartementen en 26 eengezinswoningen. Naar verwachting start de bouw in 2019.

 

Het Gooi en Omstreken wenst alle nieuwe bewoners veel woonplezier in hun nieuwe woning.

 

Naar het overzicht
x