Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Nieuwe site WoningNet online

Op 30 september lanceerden de woningcorporaties in regio Gooi en Vechtstreek de vernieuwde website www.woningnetgooienvechtstreek.nl. Het zoeken naar een sociale huurwoning wordt hierdoor gemakkelijker en meer maatwerk. 

Makkelijker en op maat 
‘We maken het gemakkelijker door bijvoorbeeld dagelijks de nieuwe woningen online te plaatsen in plaats van twee keer per week. Ook heeft de woningzoekende direct inzicht in hoeveel kans hij maakt op een bepaalde woning. Daarnaast is de site meer op het zoekgedrag van de woningzoekende afgestemd door hen alleen het woningaanbod te laten zien dat bij de woonwensen past’, vertelt Ellie van Schaik van Het Gooi en Omstreken namens de gezamenlijke corporaties.

Woonwensen
De vernieuwde site beveelt ook woningen aan waarbij de slaagkans groter is, maar die misschien niet helemaal voldoen aan de woonwensen. Bijvoorbeeld in een plaats naast de gewenste woonplaats. Naast nog meer nieuwe, handige opties, kunnen woningzoekenden zich via www.woningnetgooienvechtstreek.nl gratis abonneren op DigiZine, het woningaanbod passend bij de woonwensen, dat twee keer per week per e-mail wordt verzonden. Zo worden zij automatisch op de hoogte gehouden van beschikbare woningen. Woningzoekenden met een zorgindicatie (WMO of AWBZ) kunnen via WoningNet aangeven dat ze een indicatie hebben. Zij krijgen dan voorrang bij woningen die worden aangeboden als ‘zorgwoning’.  

Naar het overzicht
x