Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Nieuwe actie: gratis online energiegesprek met € 50,- waardebon
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Nieuwe actie: gratis online energiegesprek met € 50,- waardebon

Inwoners van Gooise Meren krijgen op dit moment gratis advies op afstand bij het nemen van eenvoudige energiebesparende maatregelen. Ruim 30 speciaal getrainde energiecoaches van Wattnu voeren gesprekken via de telefoon en/of beeldbellen. 

Samen met de bewoner wordt er gekeken welke kleine maatregelen relevant zijn. Vaak is het mogelijk om met enkele kleine investeringen en meer energiebewustzijn al zo'n 10% op het energieverbruik te besparen. Kleine maatregelen zijn relatief goedkoop en makkelijk uitvoerbaar. Denk daarbij bijvoorbeeld aan radiatorfolie, tochtstrippen of LED-lampen. 

Gezamenlijk initiatief

Deze actie is een gezamenlijk project met de gemeente, energiecoöperatie Wattnu, de Adviesraad Werk & Inkomen en de woningcorporaties Dudok Wonen, Woningstichting Naarden, Het Gooi en Omstreken, de Alliantie en Ymere.

Waardebon van 50 euro

Na afloop van het gesprek krijgt de aanvrager ook een ludieke placemat met 24 bespaartips en een waardebon waarmee voor €50,- producten kunnen worden uitgezocht op de website www.energiebespaarshop.nl.

Aanmelden voor gratis online energiegesprek

Aanmelden voor het gratis online energiegesprek kan via www.wattnu.org/actie. Wees er snel bij want er is een beperkt aantal waardebonnen beschikbaar.

Over Wattnu

Wattnu is een coöperatie voor en door bewoners zonder winstoogmerk en commerciële belangen. Zij organiseert o.a. informatiebijeenkomsten in wijken in samenwerking met de buurtplatforms, collectieve inkoopacties en heeft energiecoaches die inwoners helpen bij het verduurzamen van hun woning. Meer weten? Kijk op www.wattnu.org.

Naar het overzicht
x