Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Nieuwbouwteller: De huidige stand
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Nieuwbouwteller: De huidige stand

Duizend nieuwe sociale huurwoningen in tien jaar tijd. Benieuwd naar een bouwupdate? Lees dan vooral verder. Vooralsnog verloopt alles volgens planning. Komend voorjaar start Het Gooi en Omstreken bijvoorbeeld met een nieuwbouwproject in Bunschoten-Spakenburg en Nederhorst den Berg.

Volop in uitvoering
Op Eiland 3 van Rengerswetering in Bunschoten-Spakenburg worden 35 appartementen en 26 eengezinswoningen ontwikkeld. De bouw start direct na de zomervakantie. Ook in Nederhorst den Berg staat een en ander te gebeuren. Aan de Voorstraat waar vroeger het gemeentehuis stond, wordt ruimte gemaakt voor twaalf appartementen en vijf eengezinswoningen. De verwachte oplevering van de woningen vindt plaats in het tweede kwartaal van 2020. 

"Op zoek naar locaties"
De acquisitieruimte laat zien wat er de komende tijd nog staat te gebeuren om aan de duizend nieuwbouwwoningen te komen. Er moet dan bijvoorbeeld nog een geschikte locatie voor gezocht worden in samenwerking met de gemeente. Ontwikkelingsmanager Martijn Ketelaar: “Het is goed om te zien dat er nu daadwerkelijk 82 woningen in uitvoering zijn. In de vorige teller waren ze allemaal nog in ontwikkeling. Dit laat zien dat we volop bezig zijn, maar er is voldoende ruimte in de portefeuille om nieuwe plannen toe te voegen. Het Gooi en Omstreken blijft dan ook nog steeds op zoek naar nieuwe locaties om het aantal sociale huurwoningen uit te breiden.”

Blijf op de hoogte
Zodra er meer nieuws is over deze nieuwbouwprojecten kunt u dat lezen op onze website.

Laatst bijgewerkt: 12 maart 2019

Naar het overzicht
x