Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Met bewoners in gesprek over communicatie
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Met bewoners in gesprek over communicatie

In 2019 wordt het nieuwe Koersplan van Het Gooi en Omstreken gelanceerd. Eén van de uitkomsten is dat Het Gooi en Omstreken zich meer wilt laten zien en horen. Maar hoe gaan we dat precies doen? Daarvoor zijn we in gesprek gegaan met onze bewoners.

Drie bijeenkomsten
Aan al onze bewoners is gevraagd om mee te denken over communicatie. Er heeft een oproep gestaan in het bewonersmagazine, op de website en in de online nieuwsbrief waarbij men zich kon aanmelden. Op basis hiervan is een locatie en tijdstip gekozen voor de drie bewonersbijeenkomsten.

  • 8 januari in De Haven te Bunschoten-Spakenburg
  • 16 januari in Restaurant Bruis te Blaricum
  • 21 januari in Wijkcentrum St. Joseph te Hilversum

Centrale vraag
In totaal zijn we met 20 mensen in gesprek gegaan over communicatie. De centrale vraag die tijdens deze bijeenkomsten centraal stond was:

"Hoe kan Het Gooi en Omstreken zichzelf meer laten zien en hoe kunnen we onze huurders beter informeren?"

Uitkomsten
Van deze drie bijeenkomsten wordt nu een verslag gemaakt met daarin de belangrijkste uitkomsten en dit dient als input voor het communicatieplan. Enkele onderwerpen die bij alle bijeenkomsten genoemd werden, zijn: persoonlijk contact, terugkoppeling en een platform waarbij bewoners (in een wijk) met elkaar in contact kunnen komen.

Bedankt!
We willen alle deelnemers aan de bijeenkomsten bedanken voor hun aanwezigheid en enthousiasme. Er zijn goede en bruikbare ideeën opgehaald, die we nu verder gaan uitwerken.

Naar het overzicht
x