Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
KOVRA project Het Gooi en Omstreken genomineerd voor Nyenrode Supply Chain award
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

KOVRA project Het Gooi en Omstreken genomineerd voor Nyenrode Supply Chain award

In dit KOVRA project ondersteunt een koppeling van ICT systemen de ketensamenwerking met leveranciers van Het Gooi en Omstreken. Door de geautomatiseerde uitwisseling van gegevens, het gezamenlijk doen van de administratie van reparatieonderhoud, is het gehele proces van opdracht tot factuur inzichtelijk gemaakt. Deze manier van werken is sneller, goedkoper en betrouwbaarder. De dienstverlening aan huurder verbetert terwijl de kosten afnemen.

 

Nyenrode Supply Chain award
Met de ‘Supply Chain Award’ willen initiatiefnemers Nyenrode Business Universiteit, Platform Ketensamenwerking Zuid en Duurzaam Gebouwd succesvolle voorbeelden van ketenpartners in het zonnetje te zetten om zo de hele bouwsector te inspireren en motiveren op weg naar (nog) meer ketensamenwerking. De Nyenrode Supply Chain award wordt dit jaar voor de 3de maal uitgereikt. Het Gooi en omstreken was samen met haar IT-leverancier Het NCCW, de aannemer Coen Hagedoorn en haar IT-leverancier Herke ICT groep, in de race voor de Supply Chain Award.

 

Lovende woorden van de jury
Ondanks het feit dat we niet doorgedrongen zijn tot de drie finaleplaatsen was de jury gecharmeerd van het feit dat het project bij Het Gooi en Omstreken een ketensamenwerking voor het dagelijks onderhoud betreft waarbij ook ICT-bedrijven zijn aangehaakt.
"Als jury haasten wij ons te zeggen dat we ondanks dat u niet bent doorgedrongen tot de finale, we veel waardering hebben voor uw werk op het gebied van ketensamenwerking. En we willen u vooral ook aanmoedigen daar mee door te gaan. De Nederlandse bouwsector kan voorbeelden zoals de uwe zeer goed gebruiken”...

Naar het overzicht
x