Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Interactieve bewonersbijeenkomst De Haven
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Interactieve bewonersbijeenkomst De Haven

Donderdag 21 juni vond in Zorg- en Wooncentrum De Haven in Bunschoten een bewonersbijeenkomst plaats met de bewoners van de gebouwen Volendam en Hindeloopen. Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken en De Haven waren benieuwd naar de eerste ervaringen van de bewoners na de verhuizing. Naast een gezellig samenzijn, konden bewoners met hun vragen terecht bij de verschillende medewerkers van de corporatie en De Haven.

Laatste bouwfase
Dinsdag 27 maart ontvingen de trotse bewoners van gebouw Volendam de sleutel van hun nieuwe woning. Op vrijdag 20 mei was het ook zover voor de bewoners van Hindeloopen. Hiermee zijn alle bewoners van de oude aanleunwoningen verhuisd naar hun nieuwe onderkomen. Nog voor de zomervakantie gaat de volgende en tevens laatste bouwfase van dit nieuwbouwproject van start.

Ouderenhuisvesting
Nieuwbouwproject Op de Ree bestaat in totaal uit acht woongebouwen. Het Gooi en Omstreken heeft hiervan drie gerealiseerd met in totaal 47 appartementen. Met de oplevering van gebouw Volendam zijn alle woningen van Het Gooi en Omstreken inmiddels bewoond. Directeur-bestuurder Maarten van Gessel: "Als woningcorporatie is ouderenhuisvesting voor ons een belangrijke doelstelling. Met dit type woningen voorzien wij in een grote behoefte van inwoners uit de gemeente Bunschoten.”

 

 

 

Naar het overzicht
x