Nieuwsarchief
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O
Woningcorporatie G&OWoningcorporatie G&O

Huurverhoging per 1 juli 2014

Huurt u een woning van Het Gooi en Omstreken? Dan ontvangt u voor 1 mei 2014 een brief over de jaarlijkse huurverhoging.

Huurverhoging per 1 juli
In deze brief staat welk huurbedrag u per 1 juli 2014 gaat betalen. De huurverhoging is in 2014, net als vorig jaar inkomensafhankelijk.

Verklaring Belastingdienst
Het Gooi en Omstreken baseert de inkomensafhankelijke huurverhoging op de inkomensverklaring van de Belastingdienst. Indien u een extra inkomensafhankelijke huurverhoging krijgt dan is de verklaring van de Belastingdienst als bijlage bijgevoegd bij de brief.

Bezwaar maken
Bent u het niet eens met de voorgestelde verhoging van de huurprijs? Dan kunt u bezwaar maken vóór 1 juli 2014, door bij ons een bezwaarschrift in te dienen. Een uitleg van de bezwaarprocedure is bijgevoegd bij de brief die u van ons ontvangt.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina Huurverhoging 2014 en in de rubriek Veelgestelde Vragen. Heeft u vragen naar aanleiding van de brief? Neemt u dan contact op met de huuradministratie van Het Gooi en Omstreken via (035) 672 66 99.


 

 

Naar het overzicht
x